Päivän mietelause sekä muutama lasten parvekkeelta ottama kuva

Tytön kaunis otos

”Älä aina siirrä suunnitelmiasi.
Joskus on vain paras toteuttaa ne.”

-Marita Enberg

3-vuotiaan mainio otos. Arvaatteko, mitä se esittää? Oikea vastaus: Maisemaa, joka on kuvattu parvekkeen pylväiden välistä.

Mukavaa viikonloppua!

Mainokset

2 thoughts on “Päivän mietelause sekä muutama lasten parvekkeelta ottama kuva

 1. Ai ai, tuo mietelause oli varmasti tarkoitettu ihan minulle, niin kolahti juuri tähän hetkeen. Annaban internet-kaapeli on poikki, onneksi ehdin ostaa tämän 4G-liittymän kokeeksi juuri ennen, vaikka se paljon luvattu gigojen nopeus on tässä käytännössä 100 kilon luokkaa, paljon hitaampi kuin normaali megani. Mutta siis nyt olisi aikaa tehdä kaikki se mitä on tullut siirrettyä myöhemmäksi…
  Te taidatte asua aika korkealla kukkulalla, maisemista päätellen.
  Pääsin kurkkaan edellistäkin postaustasikin, kiva kun ryhdyit bloggaamaan, on niin mukava lukea muidenkin suomalaisten ajatuksista tässä maassa,vaikka Alger onkin meille jo kuin toinen vieras maa 🙂

  Tykkää

 2. Meillekin ostettiin se 4G-wifi-modeemi ihan juuri ja siitä aionkin seuraavaksi kirjoitella. Täällä se on toiminut hyvin – siis siihen kaapelin katkeamiseen asti. Pelästyin todella kaapelin katkettua, että mitäs nyt, kun teen töitäkin netin kautta, onneksi yhteys näyttää palailevan pätkittäin. Aika hurjaa, että koko maan netti kaatui kerralla!

  Emme asu kukkulalla, minusta ei taitaisi siihen olla, mutta vuorille ei ole kovin pitkä matka. Selkeällä ilmalla ne tuntuvat olevan yllättävänkin lähellä, toisenlaisella ilmalla taas kauempana. Kauniita ovat, kunhan saan ihastella niitä parvekkeelta tai vuoren juurelta. Meidän kattoterassilta näkee itseasiassa Algersiin asti, kun Algers puolestaan on rakennettu kukkulalle siten, että näkyy kauas.

  Mietelause tuli laitettua oikeastaan itsellekin muistutukseksi; muutamia asioita on taas rästissä, vaikka kuinka mielestäni teen koko ajan jotain :).

  Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s