Hyvinvointia aloe verasta!

(Kuva: FLP)

Kun ikä lähestyy kovaa vauhtia neljääkymppiä, olen alkanut huomata, etten enää ole mikään parikymppinen. Vaikka olenkin saanut olla terveenä, olen alkanut entistä enemmän ymmärtää kuinka terveyttä ei saisi koskaan pitää itsestäänselvyytenä ja kuinka itsestäänkin olisi pyrittävä pitämään huolta – olipa sitten miten kiire tahansa!

En hurahtanut Forever Living Products -tuotteisiin mitenkään yhtäkkiä, vaan tuotteiden säännöllisen käytön aloittaminen on ollut kohdallani pitkällisen harkinnan tulos. Olen huomannut, että monet parhaista päätöksistäni ovat syntyneet juuri tällaisen pitkällisen kypsyttelyn jälkeen – minähän en ihastunut Algeriaankaan mitenkään ensisilmäyksellä. FLP:n tuotteista pidin kuitenkin jo heti ensi kokeilusta lähtien – säännöllistä käyttöä en vain ole vielä viime Suomen reissua ennen tullut aloittaneeksi. Ensimmäisen kerran tutustuin nimittäin tuotteisiin jo vanhimman pojan ollessa pieni – reilu kymmenen vuotta sitten siis!

Olen tainnut joskus kertoakin, että usein käy niin, että kun tarvitsen jotakin, se jokin ilmestyy mitä ihmeellisimpiä reittejä pitkin. Juuri tuolloin pojalta oli palanut iho pahannäköisesti ja mietin jo, pitäisikö poika viedä lääkäriin. Olin silloin ainokaisen kohdalla äärimmäisen tunnollinen muunmuassa juurikin pojan ihon suojaamisen suhteen, mutta niin vain iho paloi rattaissa ollessa pitkähihaisesta paidasta huolimatta kaula-aukon kohdalta! Apu ei kuitenkaan ollut kaukana; juuri samana iltana meille tuli FLP-esittelijä kotiin ja hänen antamallaan Aloe vera gellyllä pojan iho parani nopeasti! Olin vaikuttunut ja ajattelin jo tuolloin aloittaa itsekin myymään näitä tuotteita; samalla ajattelin ansaita hieman lisätuloja. Muutimme kuitenkin Saksaan ja ajatus jäi. Meillä tosin kävi FLP-esittelijä myös kotona Saksassa, mutta sitten asia jäi taas hautumaan, kun lapsia syntyi lisää ja kun myöhemmin aloitin erittäin kiireisen työelämän yrittäjänä.

Kunnes sitten yhdellä Suomen reissullani viime vuonna tutustuin FLP-esittelijään eräässä toisessa työhöni liittyvässä yhteydessä ja päätin liittyä mukaan! Taisin tuolloin Suomessa kaivata lisäpotkua kiireiseen arkeen, joten tämä tapaaminen osui jälleen hyvään saumaan. Myös painon jojoilu siten, että paino on heilahdellut helposti jopa 15 kilolla maasta toiseen siirtyessäni (Suomessa paino nousee, Algeriassa laskee), huoletti. Päätin siis aloittaa  Aloe vera -juoman säännöllisen käytön. Suosikkimaukseni valikoitui muuten Aloe Berry Nectar, jota voisin juoda ihan tuoremehun tapaan! Huomasin hyvin pian käytön aloittamisen jälkeen, että makeanhimo, joka on vaivannut Suomessa, katosi lähes tyystin ja että energiatasoni nousi. Olo oli kaikinpuolin hyvä! Muita suosikkituotteitani ovat jo se edellä mainittu Aloe vera gelly sekä FLP:n huulirasva ja hammastahna. Aloe vera gelly toimii meillä ensiapuna juurikin pienten palovammojen ja hyönteisten pistosten varalta. Hammastahna jättää suun ihanan raikkaaksi ja huulirasva on tehokasta ja myös tytön mieleen. Kaikkia tuotteita en toki ole vielä edes ehtinyt kokeilemaan – tuotevalikoima kun on yllättävän suuri sisältäen muunmuassa painonhallinta- ja ihonhoitotuotteita. Ensin tuotteet tuntuivat hieman arvokkailta, mutta loppujen lopuksi muutaman kympin sijoitus omaan terveyteen kuukausittain ei kuitenkaan ole kovin suuri summa. Myös äitini innostui tuotteista.

(Kuva: FLP)

Aloe verahan on luonnollinen ravintolisä, jota on käytetty monissa kulttuureissa. Hyötykasveihin liittyvän tietämyksen herätessä uudelleen henkiin ja ihmisten etsiessä entistä useammin luonnonmukaisia keinoja edistääkseen hyvinvointiaan, on aloe verankin hyödylliset ominaisuudet otettu uudelleen käyttöön. Foreverin tuotteita myydään yli 150 maassa  – ilokseni myös täällä Algeriassa – ja se on suurin aloe vera -tuotteiden viljelijä maailmassa! Sattuipa täällä jo niinkin, että miehen ystävä huomasi hammastahnani kylppärissä ja totesi myyvänsä samoja tuotteita eli toiminta on täälläkin jo melko vilkasta! Tuotteet ovat saaneet International Science Seal of Approval -laatuleiman sekä Kosher-leiman ja Islamic Seal -merkinnän.

Onko siellä ruudun toisella puolella muita aloe vera -tuotteiden käyttäjiä?

Jos haluat tuotteista lisätietoja, kerron mielelläni lisää sähköpostitse/ laurat@flp.com tai voit vierailla myös FLP-kotisivullani.

Mainokset

4 thoughts on “Hyvinvointia aloe verasta!

 1. Ystäväni myy näitä ja kesällä sain hänen luonaan kokeilla mm. geeliä. Se oli ihmeellisen tehokasta hyttysen pistoihin ja otin tuubin mukaan tänne Jordaniaan. Erityisesti lapset tykkäävät siitä, kun geeli ei kirvele kuten monet muut voiteet. Onhan se vähän kallista budjetilleni, mutta mielestäni hintansa väärti. Myös huulirasva on ollut käytössä jo aiemmin ja se on hyvin auttanut lasten huulinongelmiin talvella.

  Tykkää

  • Mukavaa, että löytyi toinenkin käyttäjä! Tuo geeli on mielestäni tosi hyvää ja vaikka tuntui itsestänikin ensialkuun hieman kalliilta, niin ei oikeastaan tuntunutkaan enää, kun mietin, että Bepanthenkin maksaa apteekissa aikalailla samanverran. On myös tosi tehokasta auringonpolttamiin, kuten sain todeta; joten on hyvä olla siltäkin varalta kaapissa valmiina. Tosin on vähän ihmeellistä, että kun olen alkanut ottaa lasten ihonsuojaamisen hieman rennommin, en muista, että meillä olisi kukaan lapsista enää palanut auringossa… Samoin juomaa pidin ensin arvokkaana, mutta kun mietin kustannusta kuukausitasolla, ei se enää tuntunutkaan pahalta. Tiedätkö saako näitä tuotteita Jordaniasta?

   Tykkää

 2. Se on tosi hyvää; Alkuun join sitä tavallista aloe-juomaa, joka taitaa itseasiassa olla tuotteista suosituin. Sitä join lähinnä vain sen vaikutusten vuoksi, maku oli mielestäni siedettävä, mutta ei erityisen herkullinen, mutta sitten kun kokeilin tätä marjaversiota – tykkäsin tosi paljon! Tosin ei siitäkään kaikki tunnu tykkäävän ja makuasioistahan ei tunnetusti voi kiistellä, joten pitää oikeastaan kokeilla mistä itse tykkää. (Tämän piti mennä vastaukseksi Terhille, mutta jotenkin sivusto heittikin tänne viimeiseksi.)

  Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s