Mistä oli Suomen loma tehty?

Mistä oli Suomen loma tehty?

…sukulaisten ja ystävien tapaamisesta…

…mummolareissuista…

…herkuttelusta…

…pyöräilystä ja pyöräilyn opettelusta…

…kirpputoreilusta…

…Ruotsin risteilystä…

…lastenjuhlista…

…huvittelusta Linnanmäellä…

…snadistadeilusta…

…keilaamisesta…

…luonnon ja eläinten ihmettelystä…

…vierailusta eläinmuseoon…

…leikkipuistoilusta…

…shoppailusta Ikeassa…

…lukemisesta ja kirjaston ihailusta…

…potkulautailusta…

…elokuvien ja sarjojen katselusta…

ja

…tulevaisuuden suunnittelusta…

niistä oli Suomen loma tehty.

Oli mukava käydä, mutta oikeastaan ehkä vieläkin mukavampi palata.

Mainokset

8 thoughts on “Mistä oli Suomen loma tehty?

  • Kiitos. Täällä on vielä aika kesäistä. Mutta eiköhän tämä ala tuntua syksyltä, kunhan lapset taas palaavat kouluun. Jotenkin koulunaloitus kuuluu niin kiinteänä osana syksyyn, että vaikka sää olisi millainen, uskon, että ajattelen mielessäni syksyn alkaneen. Kaunista syksyä myös koti-Suomeen!

   Tykkää

  • Monet näistä jutuista on ehkä juurikin sellaisia, joita muutkin ulkosuomalaiset Suomesta kaipaavat :). Tämä tuntuu nimenomaan KOTIINpaluulta ja mukavalta sellaiselta :). Tapasin Suomesta lähteneessä koneessa perheen, jossa oli suomalainen äiti ja ilmeisesti malesialainen isä lapsineen ja äiti kysyi, että olemmeko mekin menossa kotiin. He asuvat Malesiassa ja ottivat Frankfurtista jatkolennon Malesiaan. Mietin hetken ja sanoin, että tämä olikin yllättävän vaikea kysymys, kun olemme asuneet oikeastaan kahdessa maassa viimeiset vuodet mutta kyllä taidamme nyt olla menossa kotiin. Tällä kertaa onkin tarkoituksena olla pidempään ilman Suomessa piipahteluja.

   Tykkää

 1. Itselläni kävi yllättäin päin vastoin; Suomesta lähtiessä ei itkettänyt, mutta koneen laskeuduttua Algeriaan oli itku tulla. Arki on normalisoitunut pikkuhiljaa ja tänään lapset lähtivät kouluun. Hieman jännittää, miten 5-vuotias pärjää, mutta reipastui kovasti Suomessa -juuri hyvään aikaan ennen koulun aloitusta – ja lähti tänäaamuna hyvillä mielin kouluun.

  Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s