Mustavalkoista kesäpiristystä

Kiirettä ja pientä kesäväsymystäkin on ollut ilmassa. Lushin kesäpussi kuitenkin piristi mieltä! Meillähän kylpyvaahto- ja rasvapurkit on useimmiten toinen toistaan värikkäämpiä, joten nyt nämä pussista kuoriutuneet mustavalkoiset purkit olivat kivaa vaihtelua. Lushin käsintehdyt tuotteet ovat tuntuneet pieneltä arjen luksukselta!

Mitä pussista sitten löytyi? Ensiksi löytyi 9 to 5 -puhdistusmaitoa, joka tuoksuu mielestäni hennosti jollekin kesäiselle. Purkin kyljestä piti luntata, että mille tämä oikeastaan tuoksuu; tietenkin manteliöljylle ja orkidealle! Sinänsä tämä ei ole yllättävää, koska orkidea on yksi suosikkikukistani ja pidin tosi paljon myös tästä puhdistusmaidosta. Puhdistuksen jälkeen iho jäi kivan pehmeän ja raikkaan tuntuiseksi. Ja se tuoksu! Tällä voi muuten puhdistaa myös kevyen meikin.

Seuraavaksi pussista löytyi Karma Kream -käsi ja vartalovoidetta. Tämän voiteen tuoksu on mielestäni erittäin erikoinen – siis hyvällä tavalla! Tuoksu on ehkä hieman eksoottinen, sanoisin, että jopa koukuttava! En taaskaan osannut omin avuin sen tarkemmin määritellä, mille tämä voide tuoksuu, mutta Lushin sivuilla kerrotaan, että tämän voiteen salaisuus on appelsiini sekä patsuli. Jättää muuten ihon ihanan pehmeäksi ja tuoksuvaksi!

 

Uskon, että vierailemme vielä Lushilla ostamassa lisää kotiinviemisiä ennen Algeriaan lähtöä!

Kiitos Lush!

 

Mainokset

2 thoughts on “Mustavalkoista kesäpiristystä

  1. Tuoksu on kyllä ihan huippu! Tosin 5-vuotiaan mielestä se oli liian voimakas, muttei poika nyt muutenkaan taida olla ihan Lushin pääasiallisinta kohderyhmää :). Myös se Fun; muovailuvahamainen saippua, on tosi kivaa!

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s