Helpotusta kauppakäynteihin lasten kanssa

”Äiti, mä en jaksa!” ”Äiti, mulla on nälkä!” ”Äiti mennään jo kotiin!” Kuulostaako tutulta? Tällaisia kommentteja meillä on kuulunut ostosreissujen aikana. Olenkin nyt monesti pyrkinyt suunnittelemaan pakolliset menot niin, että lapsillakin on niiden aikana mahdollista päästä purkamaan energiaansa ja jotakin kivaa mitä odottaa, kun on ensin jaksanut olla äidin kanssa nätisti kaupassa. Eikä näiden ”ylimääräisten aktiviteettien” välttämättä tarvitse maksaa yhtään mitään!

 

Ennen Forum ei jostakin syystä lukeutunut lempiostospaikkoihini, mutta sen remontin myötä tykkään kun lähes kaikki lasten liikkeet on koottu samaan kerrokseen, jolloin on tosi helppoa vertailla tarjontaa. Lisäksi Forumin Muumilastenhoitohuone on niin kivan näköinen, että luulin sen ensin olevan maksullinen lastenhoitohuone. Siellä on helppoa pitää pieni tauko lasten kanssa, vaikkapa eväitä syöden ja Muumeja katsellen. Pieninkin osaa jo pyytää päästä katsomaan ”Maamuja”.

Itikseen on avattu uusi Leikkiasema, jonne sisäänpääsy maksaa vain 2€/lapsi ja aikuinen pääsee lapsen kanssa ilmaiseksi. Leikkiä saa tunnin ja tarjolla on esimerkiksi rakentelua, kiipeilyä, pallon heittoa ja elokuvia. Pojat tykkäsivät kovasti ja oli tosi kiva, kun ylimääräiset energiat sai tuolla purettua, niin ostosreissukin sujui paremmin.

 

IMG_0242

IMG_0247

IMG_0246

Leikkipuiston kesäruokailussakin olemme jo käyneet. Tuossakin yhdistyy kivalla tavalla se, että lapset saavat sekä ruuan että mahdollisuuden ulkoilla ja leikkiä. Puistoja löytyy Helsingissä melkein joka kulmalta, joten puistossakin on mahdollista piipahtaa kauppamatkan varrella.

IMG_0239

 

Ja sitten viimeiseksi vinkki, joka on helpottanut arkeamme ehkä kaikista eniten: tilasin nimittäin ruuat ja päivittäistavarat Citymarketista suoraan kotiovelle! Olen monesti ruokakasseja raahatessani huokaillut, että kumpa Citymarketilla olisi kotiinkuljetuspalvelu ja nyt sillä on! Kuljetus ei edes maksanut mitään, kun tein kerralla sen verran suuren tilauksen, ettei kuljetusmaksua peritty. Oli tosi kiva suunnitella rauhassa kotona, mitä tarvitsen seuraavan viikon ruuanlaittoon ja leipomiseen; tarvittaessa tarkistaa ainesosat resepteistä ja katsoa kaapeista, mitä sieltä jo löytyy. Heräteostoksetkin jäävät näin minimiin! Ja kauppakassien raahaaminen lähes päivittäin kaupasta kotiin! Tällä hetkellä Citymarketissa on vielä tarjous, että keskiviikkoisin pienemmänkin kuljetuksen saa viidellä eurolla (mikä menee jo melkein tytön bussilippuun, jos tyttö haluaa lähteä kauppaan mukaan). Ja se ajansäästö! Jos yhtään lasken hintaa omalle ajalleni, niin tämähän on oikein loistojuttu! Lisäplussana vielä todella laajat valikoimat ja erittäin ystävällinen palvelu!

 

Paras vinkkini helpottamaan kauppakäyntejä lasten kanssa on siis jättää ne kokonaan väliin…

Mainokset

4 thoughts on “Helpotusta kauppakäynteihin lasten kanssa

  1. Oli kyllä tosi näppärää! Kuljettaja kertoi, että palvelun suosio lisääntyy koko ajan ja että kun joku naapurustossa näkee jonkun tehneen tilauksen, tulee naapureilta usein uusia tilauksia. Ystävänikin sanoi tilaavansa tuolta, kun ei ollut ennen kuullutkaan koko palvelusta. Pienten lasten kanssa kauppareissut ovat helposti melkoisen aikaavieviä… Ja kun aika on tiukassa, on tällainen palvelu enemmän kuin tervetullut!

    Tykkää

  2. Kotiinkuljetuspalvelu on taaalla tosi suosittu ja selvasti iso markkinarako, silla se on kaikilla vahankin isommilla marketeilla ja niilla joilla ei ole, lahtee joku työntekijöista viemaan ostokset karryilla kotiin jos asuu kavelymatkan paassa 🙂 Mun kaveri tilaa perheensa kanssa kaikki kotiin, itse en ole siihen innostunut muuta kun lahimarketista soitan unohtuneet jutut mutta palvelu on kylla kateva, varsinkin jos on enemmin lapsia.

    Tykkää

  3. Algeriassa tällainen ei tulisi kuuloonkaan 🙂 Mutta on kyllä näppärä lasten kanssa, varsinkin kun aika on tiukilla. Osa tarjouksista tosin jää hyödyntämättä, mutta ajattelin käyttää palvelua jatkossakin Suomessa ollessani.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s