Matkavideo Algeriasta vintage-tyyliin vuodelta 1975

Löysin hurmaavan Carmelo La Torren kuvaaman matkavideon Algeriasta vuodelta 1975. Oli jännä nähdä, miltä maassa on näyttänyt mieheni ollessa lapsi. Jännästi näyttää 70-luvun muoti löytäneen Algeriankin.

Alunperin löysin videon Algeria.com-sivustolta, josta löytyy toki modernimpejakin videoita Algeriasta sekä vinkkejä matkailijoille.

Mainokset

2 thoughts on “Matkavideo Algeriasta vintage-tyyliin vuodelta 1975

  1. Harmi, että nuo valkoiset ja mustat hunnut ovat lähes kokonaan hävinneet katukuvasta, vaikka ymmärrettävää ettei ne mitenkään käytännöllisiä olleet, ei niitä käyttänytkään kuin vanhemmat naiset. Minä tulin tänne -74, joten olipa tutun oloista. Itse asiassa Algeria oli silloin paljon kansainvälisempi ja vapaamielisempi kuin nykyään, ranskalainen vaikutus näkyi selvästi katukuvassa, huivejakaan ei oltu vielä keksitty 🙂

    Tykkää

  2. Maalla noita valkoisia huiveja vielä näkee kasvojen edessä, mutta tuollaisissa kokovalkoisissa puvuissa en ole tainnut nähdä ketään livenä. Yllättävän paljon Algersin katukuvassa oli tuttua minullekin; ihan hirveästi ei ole muuttunut noista ajoista. 70-luvun muodin näkyminen noin voimakkaasti ihmisten pukeutumisessa oli itselleni yllätys!

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s