Hello Kitty -vanukas

Torilta löytyi suloinen Hello Kitty -silikonimuotti ja piti kokeilla, onnistuuko Hello Kitty -vanukas Noura-vanukaspussin aineilla tehtynä ja onnistuihan se. Ihan niin kivasti ei tosin mielestäni tule muoto esiin kuin aikaisemmin tekemissäni kukan mallisissa vanukkaissa, mutta lapset kyllä tykkäsivät. 

Muotilla voisi ehkä tehdä pieniä Hello Kitty -jäätelökakkuja lastenjuhliin…

Tuo Noura-vanukas on Algeriassa suosittu jälkiruoka, erityisesti Ramadanin aikana ja se on tosi helppo valmistaa; pussin sisältö sekoitetaan puoleen litraan maitoa ja kiehautetaan. Kaadetaan annosmaljoihin ja viedään jääkaappiin.

Mainokset

2 thoughts on “Hello Kitty -vanukas

  1. Toivottavasti löytyy! Monesti olen huomannut, että Turkissa ja Algeriassa myydään pitkälti samoja tuotteita, joten on kyllä mahdollista, että jostakin myyntikojusta tällainen löytyy sielläkin :). Ajattelin seuraavaksi kokeilla tehdä pikkuisia jäätelökakkuja siten, että pohjalle tulee sulatettua suklaata ja suklaan päälle jäätelöä.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s