Haaste – Liebster Award

Sain kivan haasteen Kiljusen herrasväen blogista, jonka kirjoittajan kanssa aloittelimme tätä blogiharrastusta samoihin aikoihin. Kiljusen herrasväen perheessä on myös neljä lasta, joten on ollut mielenkiintoista lukea heidän arjestaan. Perheen äiti on innokas neuloja ja olen ihastellut hänen kauniita töitään ja hieman alkanut itsekin haaveilla, josko opettelisin neulomaan ihan kunnolla.


Tämän haasteen avulla pyritään saamaan näkyvyyttä blogeille,  joilla on alle 1000 lukijaa. 

Ideana on vastata yhteentoista annettuun kysymykseen,
 sekä keksiä itse 11 kysymystä seuraaville haastettaville.
Lopuksi haaste laitetaan eteenpäin yhdelletoista bloggaajalle.
Tällaisia kysymyksiä tuli vastattavaksi ja näin niihin vastasin:
1. Mistä blogisi nimi tulee? Kun mietin blogille nimeä, jostakin täysin käsittämättömästä syystä päässäni pyöri laulu ”kun katsoo maailmaa enkelin silmin”, jonka olen tainnut joskus vuosikausia sitten kuulla Tenavatähdessä tai jossakin muussa lastenlaulukilpailussa. En yhtään tiedä, miten tuo laulu pyöri päässä juuri silloin. Enkelin silmin ei kuulostanut oikein tulevaa blogiani kuvaavalta nimeltä, mutta siitä jotenkin muotoutui nimi Lastensilmin, kun alunperinhän blogini käsitteli lähinnä lapsiperhe-elämää ja tavoitteena oli käsitellä sitä tuoden esiin lasten omia näkemyksiä, ajatuksia ja askarteluja. Blogi on muuttunut noista ajoista paljon ja nykyään tuntuukin, että jokin muu nimi saattaisi olla blogille sopivampi. En vain ole saanut aikaiseksi vaihtaa nimeä.
2. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen? Kaipasin harrastusta, jota voi harrastaa kotoa käsin ja aina silloin, kun on aikaa. Tykkään kirjoittamisesta ja luettuani toisten blogeja, ajatus omasta blogista alkoi tuntua kivalta idealta.
3. Haaveammattisi lapsena ja mikä sinusta tuli? Lapsena haaveilin opettajan ja eläinlääkärin ammatista. Lastentarhanopettaja kuvaa vieläkin parhaiten ammatti-identiteettiäni, vaikkakin teen nyt ainakin toistaiseksi ihan toisenlaisia töitä.
4. Kallein aarteesi? Tietysti lapset! Mutta jos on pakko vastata jotakin materialistista, niin sitten se on kyllä ehdottomasti kotimme Algeriassa, josta on tullut hetkessä erittäin rakas paikka – kultaakin kalliimpi.
DSC04379
5. Lempipaikkasi kotona? Sänky. Yllättäen minut taitaa kuitenkin löytää useimmiten keittiöstä. Tykkään tosi paljon myös kotimme kattoterassista, jossa saa raitista ilmaa ja näkee maisemia kotoa poistumatta.
6. Mitä teet aamulla ensimmäisenä? Juon kahvia; tuntuu, etten herää kunnolla, jos en saa ainakin kupillista kahvia.
7. Onko sinulla omituisia tapoja? Mitä? Nyt en kyllä keksi. Pitäisiköhän tätä kysyä lapsilta? Lasten mielestä on kuulemma omituista, että puhun Maxille suomea, kun ”eihän se ymmärrä”.
8. Viimeksi lukemasi kirja? Carlos Ruiz Zafòn Marina. Huomasin tosin, että Marina on suunnattu erityisesti nuorille ja se ei kolahtanutkaan ihan niin paljon kuin Tuulen varjo. Tällä hetkellä luen saman kirjailijan Enkelipeliä. Ihastuin Tuulen varjoon niin paljon, että oli ”pakko” löytää lisää saman kirjailijan kirjoja.
IMG_0208
9. Mitä teet, kun olet yksin kotona? Tykkään lukea tai juoda rauhassa nautiskellen kupillisen kahvia herkkujen kera. Tällaisia tilaisuuksia on kyllä harvinaisen harvoin.
10. Mikä on tärkeintä, mitä olet oppinut vanhemmiltasi? Tietynlaista sisukkuutta; periksi ei anneta!
11. Mitä toivot tulevalta kesältä? Toivon rentouttavaa kesää; aikaa lukea ja ehkä jonkinlaista pientä lomamatkaakin.
En tällä kertaa laita haastetta sen kummemmin eteenpäin, mutta sen saa toki napata kuka tahansa haasteesta innostunut bloggaaja, jolla on alle 1000 lukijaa.
Mainokset

2 thoughts on “Haaste – Liebster Award

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s