Uusi vauva!

Pitää heti, ennenkuin äitini tipahtaa tuolilta siellä ruudun toisella puolella, selventää, että ei -ei meille ole tulossa viidettä lasta 🙂 . Tämä uusi ”vauva” on hieman karvaisempaa lajia. Meille nimittäin kotiutui monen mutkan kautta pieni koiranpentu. Uskalsimme sen ottaa, kun olemme päättäneet olla täällä nyt pidempään. En vieläkään uskalla sanoa, että jäisimme pysyvästi ja tulemme kuitenkin säännöllisesti käymään Suomessa, mutta kuitenkin nyt sen verran pysyvästi, että pystymme koirasta huolehtimaan, kun vielä löysimme sille valmiiksi hoitopaikan mahdollisten Suomen reissujen ja lomamatkojen ajaksi. Juttelin koiranhankinnasta etukäteen myös naapurimme kanssa ja hän oli sitä mieltä, että täällä tarvitaan koira ja uskoisinpa, että selkeän eläinrakkaana ihmisenä olisi myös valmis koiraa tarvittaessa hoitamaan. Lisäksi selvittelin alustavasti, mitä vaaditaan koiran tuomiseksi Suomeen, jos sellainen tilanne tulisikin eteen. Lapset ovat aivan innoissaan, mutta olen kyllä varautunut siihen, että ensi-innon laannuttua päävastuu koirasta jää minulle. Tyttöhän on haaveillut omasta koirasta jo kauan, mutta koiran ottaminen pienehköön neliöömme ja minipihallemme Helsingissä ei ole tuntunut oikealta ratkaisulta. Olin hieman huolissani, miten 2.5-vuotias käsittelee koiraa, mutta muutoinkin aikamoisen lempeänä poikana osasi heti suhtautua nätisti koiraankin. Toki olen koko ajan varuillani, ettei kumpikaan innostu liikaa. Itse haaveilen, että koiran hieman kasvaessa alkaisin harrastaa koiran kanssa tottelevaisuuskoulutusta – tosin ihan vain omaksi ilokseni – kilpailemaan en täällä koiran kanssa ole lähtemässä. Koira vaikuttaa tosi vilkkaalta, ihmisrakkaalta ja innokkaalta, joten uskoisin, että tästä saadaan vielä hyvä kaveri!

Mainokset

4 thoughts on “Uusi vauva!

  1. Samaa mieltä tuosta, että lapsi oppii paljon kun kotona on lemmikki. Minähän olen haaveillut koiran ottamisesta jo yli 18 vuotta, muttei ole aikaisemmin ollut mahdollisuutta ottaa koiraa sen jälkeen, kun lapsena saamani koira kuoli. Mutta kyllä tässä tekemistäkin riittää; onneksi hoitajiakin on omasta takaa useita :).

    Tykkää

  2. Wonderful, there are many people that give me info but certainly this is the the majority of helpful make sure you post far more. read, cannot get ample wish there are more like this particular. will like this kind of post in facebook.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s