Onnellista uutta vuotta 2015!

Toivon kaikille lukijoilleni onnellista uutta vuotta 2015! Kiitokset myös kivoista kommenteista ja ajatuksista, joita olette tänäkin vuonna kanssani jakaneet! WordPressilta tuli sähköpostiini mielenkiintoinen blogin vuosiraportti, josta ajattelin kertoa muutaman kivan yksityiskohdan myös täällä blogin puolella.

”The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 45,000 times in 2014. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 17 sold-out performances for that many people to see it.”

Blogissani siis vierailtiin vuonna 2014 noin 45 000 kertaa. Tiedän, että suuremmille ja suositummille blogeille tämä on pieni määrä, mutta olen itse erittäin iloinen jokaisesta kävijästä! Raportissa mainitaan, että Sydneyn oopperatalon konserttihalliin mahtuu 2700 ihmistä ja vaatisi noin 17 loppuunmyytyä esitystä, jotta sama määrä ihmisiä näkisi esityksen. Mielestäni tämä oli kiva, konkreettinen vertaus.

Eniten vuonna 2014 luettiin postaustani edullisista passikuvista. Toivottavasti tästä on ollut lukijoille hyötyä – me olemme hyödyntäneet tarjousta jo monta kertaa (ja säästäneet melkoisen summan verrattuna valokuvaamoiden hintoihin!). Lukijoita blogissani vieraili kaikkiaan 95 maasta, eniten Suomesta, mutta USA ja Turkki eivät jääneet kauaksi taakse lukijamäärissä. Toivottavasti pysytte matkassa mukana myös vuonna 2015! Allaolevan toivotuksen olen jakanut blogissani aikaisemminkin, mutten oikein osaa ilmaista ajatuksiani paremminkaan, joten toisto ei haitanne:

”Toivon sinulle Riittävästi onnellisuutta pysyäksesi iloisena,

Riittävästi koettelemuksia pysyäksesi vahvana,

Riittävästi surua pysyäksesi inhimillisenä,

Riittävästi menestystä luottaaksesi itseesi,

Riittävästi terveyttä voidaksesi työskennellä,

Riittävästi innostusta pyrkiäksesi eteenpäin,

Riittävästi päättäväisyyttä tekemään tästä päivästä paremman kuin eilinen.”

Mainokset

2 thoughts on “Onnellista uutta vuotta 2015!

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s