Kortteja isälle

Poika teki isälleen kaksi korttia. Ensin tupsuttelimme tällaisen korttippohjan etupuolen kokonaan punaisella sormivärillä ja annoimme kuivua yön yli. Kun tupsuttelu tehtiin illalla, malttoi poika hyvin odottaa työn kuivumista.

Kortin sisäpuolelle ilmestyi näin nätti tähti!

image

Seuraavana päivänä rajasimme ensin sormella varovasti alueet, jotka maalattiin valkoisella ja vihreällä. Erityisen varovainen piti olla tähden reunoissa. Sitten vain maalattiin alueet loppuun. Valmista tuli!

Toisen kortin pohjaksi löytyi kiva Superpapa-värityskuva täältä: https://www.pinterest.com/pin/463307880389813700/ . Meillä on nyt kaikenlaiset supermiehet aika kova juttu, joten tämä värityskuva sopi mielestäni hyvin kortin aiheeksi. Poika piirsi Superpapalle isänsä kasvot ja väritti kuvan. Lopuksi kortti koristeltiin sydän- ja tähtitarroin.

 

Lisää kortti- ja lahjaideoita isille ja papoille olen koonnut tänne: https://www.pinterest.com/lastensilmin/for-dad/ .

Mainokset

4 thoughts on “Kortteja isälle

  1. Kiitos! Mieskin tykkäsi, kun ehti tämän jo nähdä Skypen kautta :). Heti kun näin nämä korttipohjat kaupassa, tiesin, että haluan maalata 4-vuotiaan kanssa Algerian lippu -kortin. Lapset ovat nyt tosi ihastuneita sormiväritöihin; pitäisi vain keksiä niitä lisää.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s