Valoa!

Mitä kaipaan Suomen syksyssä? Valoa! Vaikka olenkin elänyt lähes koko ikäni Suomessa, tuli tämä Suomen syksyn pimeys taas, jos ei nyt yllätyksenä, niin ainakin pienoisena shokkina. No, onneksi pääsimme Linnanmäen Valokarnevaaleille haukkaamaan aimoannoksen valoa! Kännykällä napsimani kuvat eivät taaskaan välitä tunnelmaa, joka vallitsi pimenevässä illassa, mutta onneksi Valokarnevaali jatkuu vielä pari päivää (19.10. asti) eli halutessaan tunnelman pääsee kokemaan paikan päälle! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Me menimme Linnanmäelle sunnuntaina viiden aikaan. Aluksi ihmisiä oli niin vähän, että 4-vuotias pääsi pariin laitteeseen ihan yksin eikä mihinkään tarvinnut jonottaa. Mutta illan hämärtyessä ihmisiä tuli lisää. Noin seitsemän maissa oli jo niin hämärää, että huvipuistoon asennetut valot pääsivät oikeuksiinsa. Nautin huvipuiston tunnelmasta; lapset ovat ihana tekosyy piipahtaa huvipuistossa aina silloin tällöin :)! Herkkujakin tuli nautittua; valitsin tietoisesti herkkuja, joita ei Algeriasta löydy.

Vaikka nautinkin huvipuiston tunnelmasta, niin en nauti liian hurjasta kyydistä. Esimerkiksi tähän laitteeseen en haluaisia mennä, vaikka muiden hurjapäiden menoa onkin mukava kauhistella.

Tällä kertaa Valokarnevaalin teemana on rakkaus. Koko Valokarnevaalin ohjelma löytyy täältä:http://www.linnanmaki.fi/uutiset/valokarnevaali-11-1910?gclid=Cj0KEQjwtvihBRCd8fyrtfHRlJEBEiQAQcubtCa-Gu_vQCQjEGCPpFce83J8q2QLTd7qztBTuM2RT1AaAphw8P8HAQ . Tulossa on vielä esimerkiksi Maukan ja Väykän tarinakonsertti valtakunnallisena satupäivänä lauantaina 18.10. Aihe vaikuttaa tosi hyvältä: se on kertomussarja ystävyydestä ja erilaisuuden tunnistamisesta sekä hyväksymisestä!

Mainokset

4 thoughts on “Valoa!

  1. Tuota juurikin pelkään/inhoan Suomessa, syksyn pimeys! Se saa rautaisemmankin ihmisen helposti masentumaan. Me olemme nauttineet vuoden valosta ja tulemme takaisin keväällä, niin josko ensi syksy menisi leikiten 🙂 voimaa pimeyteen, nyt voi nauttia kynttilän valosta!

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s