Myyrä piristi sadepäivää!

Kyllä on taas vaihteeksi ihanaa, kun kirjasto on kävelymatkan päässä! Siellä onkin tullut vierailtua usein! Tällä kertaa löysimme hyvin syksyyn sopivan kirjan, jossa seikkailee 4-vuotiaan suosikkihahmo Myyrä.

”Myyrä ja sateenvarjo” -kirjan taustalla on opettavainen tarina; myyrä löytää rikkinäisen sateenvarjon, jonka joku on heittänyt pois. ”Onpas tämä merkillistä. Kun minulta menee jokin tavara rikki, minä aina korjaan sen”, Myyrä ajattelee ja korjaa sateenvarjon.

Korjatun sateenvarjon avulla Myyrä pääsee hauskoihin seikkailuihin. Tarinan opetus on, että vanhasta, korjatusta tavarasta voi olla ihmeen paljon iloa!

 

Löysimme kirjastosta myös Myyrä-dvd:n: ”Täältä tulee Myyrä”. Muistelen, että vaikka myös vanhimmat lapsemme pitivät pienempinä Myyrä-kirjoista, niin Myyrä-dvd:t eivät heitä kiinnostaneet. He kokivat dvd:t jollakin lailla liian hitaiksi ja Myyrän puhumattomuus tuntui hämmentävän heitä. Päätin kuitenkin kokeilla, tykkäisikö 4-vuotias myös Myyrä-dvd:sta ja hän tykkäsikin valtavasti ja koki dvd:n jopa paikoin aika jännittäväksi. Esimerkiksi kohta, jossa Myyrä auttaa leijonaa irrottamaan kipeän hampaan, oli pojasta jännä. Tämä oli taas muistutus minulle siitä, kuinka lapset, sisaruksetkin, ovat kaikki niin erilaisia; jonkun toisen lapsen liian hidastempoisena pitämä elokuva voikin jostakin toisesta lapsesta olla tosi jännittävä! Nyt harmittelen vain, etten ostanut Myyrä-dvd:ita, kun löysin niitä alelaarista ihan muutamalla eurolla! Ajattelin tuolloin, ettei niitä meillä kuitenkaan kukaan katso. Kuinka väärässä taas olinkaan!

Mukavia syyspäiviä!

Mainokset

2 thoughts on “Myyrä piristi sadepäivää!

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s