Hennausta

Eid-juhla lähestyy ja tyttö halusi käsiinsä hennaa. Täällä, ainakin miehen perheessä, kädet hennataan yksinkertaisesti siten, että kämmenen keskelle tehdään ympyrän mallinen kuvio ja lisäksi hennataan sekä sormenpäät että kynnet. Me löysimme torilta tällaisia tarramaisia sabluunoita, joita päätimme kokeilla.

Sekoitin hennajauhetta noin tuntia ennen hennausta veteen siten, että seos oli melko paksua. Hennausvaiheessa asetimme tytön haluamat sabluunat paikoilleen ja minä levitin sabluunoiden päälle melko reilusti hennaseosta. Otin sabluunat pois ja annoimme hennan kuivua kunnolla. Kuivumisen jälkeen ylimääräinen henna pestiin pois.

Tämmöiset niistä sitten tuli.

Mainokset

2 thoughts on “Hennausta

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s