Algerialaisten naisten (ja vähän minunkin) uusi (?) villitys

Monissa perheissä, joissa olen vieraillut, talon naisväki on kysynyt, olenko katsonut Samira-tv:ta. Esimerkiksi naapurimme on innokas Samira-tv:n katsoja ja muun muassa kauniiden kukkaleivonnaisten, joita naapuri meille kerran lähetti, ohje löytyi Samira-tv:sta. Ruokaohjeiden lisäksi Samira-tv:sta löytyy muun muassa käsitöitä ja maalausta.

 

Minä kokeilin tehdä burekit tällä kertaa simpukanmallisina Samira-tv:n innoittamana. Burek-levy leikattiin puoliksi, puoliympyrän malliseksi, ja rullattiin täytteen ympärille. Tämän jälkeen rulla kierrettiin simpukan muotoiseksi, kiinnitettiin hammastikulla ja paistettiin öljyssä. Hammastikku irrotettiin jäähtyneestä burekista.

 

Samira-tv löytyy myös Facebookista: https://www.facebook.com/samiratvonline .

 

Many Algerian women love Samira tv. There are many nice cooking, baking and craft ideas! I tried to do this time ”sea shell bureks”. Samira tv is also in Facebook: https://www.facebook.com/samiratvonline .

Mainokset

3 thoughts on “Algerialaisten naisten (ja vähän minunkin) uusi (?) villitys

  1. The photos are ralley amazing, and I’m with you, a photo can’t capture beauty’s creation.I love your flower dress, so cool!HUgs!PS: I would like to live in that house, hehhe. after some reforms, 🙂

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s