Ankanpoikaset, ankanpoikaset, ne lystikkäitä on…

Näimme Algerian torilla myynnissä suloistakin suloisempia ankanpoikasia, jotka hurmasivat minut lättänokkineen ja -jalkoineen! Positiivista oli myös se, että hellepäivänä poikasia myytiin suuren aurinkovarjon alla ja ruokaa ja vettäkin näytti olevan tarjolla. Nämä poikaset olivatkin tosi hyvinvoivan näköisiä!

Olen nyt piipahtamassa Suomessa ja kun näin allaolevan Ankanpojan sadepäivä -kirjan myynnissä Kirjatorilla vitosella päätin heti ostaa sen lapsille. Kirjan kuvat ovat tosi suloisia ja liukuvat kuvat tekevät kirjasta erityisen mielenkiintoisen. Tämä on tosin kirja, jota en vielä anna 1,5-vuotiaan ”lukea” yksin, jottei kirja tuhoudu pienissä käsissä.

 

We  saw in Algeria really cute small ducks. I loved them! Just now I’m in Finland and found this gorgeus book for my children only for 5€. It’s so lovely!

P.S. * Satukirjasto.fi :ssa eräs lempisaduistamme on Ruma ankanpoikanen! Keksin, että Satukirjastoa voi käyttää myös pelkästään äänisatujen kuunteluun, jos haluaa rajoittaa lasten ruutuaikaa. Joskus on hyväkin kuunnella satuja ilman kuvia ja antaa oman mielikuvituksen luoda kuvat! Keskimmäiset lapset kuuntelevat satuja mielellään ja olen ollut tyytyväinen, kun olen saanut lapsille näppärästi suomenkielisiä satuja kuunneltavaksi!

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s