Uimarannalla Zeraldassa

Paluumatkalla Tipasasta kotiin poikkesimme myös Zeraldassa katsastamassa yhden uimarannan. Zeraldassa on turistialue, jossa on paljon hotelleja, useampi uimaranta, vesiliukumäki, kahviloita ja ainakin tenniskenttiä. Itse pidin enemmän Tipasasta, joka on turismista huolimatta vielä aito algerialainen kaupunki. Tällä turistialueella kaikki tuntui hieman tekemällä tehdyltä.

Tuossa vaiheessa aurinko alkoi jo laskea, eikä tällä kertaa ollut tarkoituskaan uida, mutta lapset leikkivät hetken rannalla ja keräsivät simpukankuoria merestä.

DSC04437

DSC04438

DSC04442

DSC04443

DSC04444

Poikkesimme paluumatkalla myös alueelle, joka on niin sanotusti rikkaiden asuinalue. Alueella tuntui melkein kuin olisi ollut Saksassa; olen kaivannut Saksaan etenkin nyt kun miehen veljen vaimo tuli sieltä vierailulle ja pääsin pitkästä aikaa puhumaan saksaa jonkun muunkin kuin mieheni kanssa ja ehkä siksikin etsin paikasta yhtäläisyyksiä. Sekä tavaroiden tarjonnasta että hinnasta huomasi, että alueen asukkailla on varaa maksaa laatutuotteista. Alueella oli myös paljon hienoja ravintoloita ja jätskibaareja. Tämä on osa Algerian viehätystä; jo pienen ajomatkan päästä voi löytää alueita, joissa tuntuu aivan kuin olisi matkustanut toiseen maahan… Samoin ostoksille voi täällä suunnata oman kukkaron paksuuden mukaan joko erittäin edullisille alueille tai sitten alueille, joissa hinnat ovat samantasoisia kuin Euroopassa. Kotiintulo meni aika myöhäiseksi torstaina…

Perjantaina oli tosi aurinkoinen sää ja lapset halusivat uimaan. Suuntasimme siis uudestaan kohti Zeraldaa, tosin toiselle rannalle, missä olimme torstaina. Vanhin poika ui ja muut lapset lähinnä leikkivät rannalla. Pojan osalta ”talviturkki” on siis jo heitetty!

DSC04464

DSC04473

DSC04474

DSC04475

 

Mainokset

3 thoughts on “Uimarannalla Zeraldassa

  1. Päivitysilmoitus: Our adventure in Algeria | Lastensilmin

  2. Fantastic Stuff, still We will need to suggest that contemplating with regard to the abundance regarding views it continues to be it is going to have worth meditating about wanting to develop your spelling along with english! Produced an excellent read through however, skillful items.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s