Printattava tipuaskartelu (ja pupukin löytyy!)

Löysin kivan printattavan tipuaskartelun täältä: http://krokotak.com/2012/11/cut-away-some-paper-animals/. Sivuilta löytyy myös söpö pupu! 4-vuotias näki tipun kuvan sivuilla ja halusi askarrella samanlaisen. Meillä ei vain ole printteriä täällä Algeriassa, joten päätin yrittää piirtää tipun ja onnistuihan se noinkin – ainakin jotenkuten. Poika väritti ja leikkasi. Tämä oli muuten samalla kiva leikkausharjoitus! Tipu/pupu kannattaa tulostaa vankalle paperille tai kartongille, jotta siitä tulee tukevampi – meillä oli tällä kertaa vain tavallista paperia.

Mainokset

4 thoughts on “Printattava tipuaskartelu (ja pupukin löytyy!)

  1. If commentors want to generate backlinks then they might want to at least have the sense to post a topic related and insightful comment. All comment spam does is maybe negatively impact your SEO attempts and also creates worthless links. The realsafest way to be a success is to make friends with other bloggers who have blogs of a similar subject matter and generate totally targeted traffic by leaving a related comment. Hopefully some of those people will consider that prior to replying below me, Thanks.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s