Parin minuutin tipu

Idea pyykkipoikajalkaisesta tipusta syntyi Pinterestin moninaisia askarteluideoita selailemalla. Ihan tällaista tipua en Pinterestista kuitenkaan löytänyt. Me käytimme nimittäin tipun vartalona Patapatan tapaista keltaista levyä. Paikallinen levy on niin paksua, että revin siitä sopivan ohuen palan. Silmät piirsimme tussilla, mutta tällaiselle tipulle sopisi tosi hyvin liimattavat askartelusilmät. Meillä ei sellaisia nyt ollut.

Toiselle tipulle tyttö halusi lisätä myös pyrstösulat. Tämä on ilmeisesti hieman edellistä vanhempi kananpoika? Täällä Algeriassa olemme päässeet seuraamaan eri-ikäisten kanojen elämää ihan koti-ikkunasta ja parvekkeelta käsin. Varsinkin kananpojat ovat hauskoja! Sanonta ”kukkona tunkiolla” on saanut ihan konkreettiset mittasuhteet kanojen elämää seuratessamme.

Kasvaakohan tästä kana vai riikinkukko?

Tämä oli tosi nopea askartelu; aikaa yhden tipun tekemiseen meni vain parisen minuuttia.

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s