Designed by real kids -tuotteita Reimalta

* Reiman järjestämän kaikkien aikojen ensimmäisen ”Designed by Real Kids”-kilpailun voittivat 7-vuotias Ella ja 2-vuotias Iris. Heidän töistään koostettiin hauska ötökkäkuosi tuulenpitävään ja vettähylkivään haalariin ja takkiin, joissa voi ryömiä, pöristä ja liihottaa kuin ötökkä! Vaatteiden idea on mielestäni tosi hauska ja lopputulos hieno; tällaisia lasten itse suunnittelemia vaatteita soisin olevan enemmänkin!

Meillä tämä tytön itse valitsema viime keväänä ostettu * Reiman värikäs takki on kestänyt hyvin käyttöä ja on ollut kovasti tytön mieleen! Samansävyisen hatun kanssa tämä on mielestäni nätti kokonaisuus. Takki onkin joutunut kovaan käyttöön, koska täällä Algeriassa ei ole juurikaan ollut käyttöä talvitakeille. Siitä huolimatta takki ei repsota vielä mistään. Tämä takki oli hyvä ostos!

Tyttö valitsi takin ja yhteensopivan hatun ihan itse!

 

Heijastin on tietysti sydämen muotoinen!

 

Tässä tyttö on lähdössä puiston juhliin uusi takki päällä!

 

 

 

* Reima-verkkokauppaan pääset tästä.
(Viisi ylintä kuvaa Reimashop. Toteutettu yhteistyössä Reimashopin kanssa.)

Mainokset

2 thoughts on “Designed by real kids -tuotteita Reimalta

    • Niin minustakin! Meillähän tyttö tykkää suunnitella vaatteita Top model -kansioihin ja Harumikalla ja osa on ollut ihan käyttökelpoisia ideoita. Olisi aika makeaa saada lapselle hänen itse suunnittelemansa vaate, varsinkin, kun tytölle on ollut vähän vaikeaa löytää mieleisiä vaatteita…

      Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s