Tipu-”käsieläin” sekä vinkkilinkki tipu- ja kana-askarteluihin

Piirsimme tänään 4-vuotiaan kanssa tällaisen söpön tipun, jossa tipun siivet muodostuvat pojan käsistä. Mehän olemme aikaisemminkin piirtäneet/maalanneet erilaisia eläimiä ja kukkia kädenjäljistä ja edelleenkin tämä tuntuu hauskalta tavalta piirtää! Lopuksi 4-vuotias vielä väritti tipun. Idean sain Pinterestista, joka on muuten todellinen ideoiden aarreaitta! Pinterestin versiossa tipu askarreltiin, mutta me päädyimme tällä kertaa piirtämiseen. Kokosin Pinterestiin oman eläinaskartelu-tauluni, josta löytyy tällä hetkellä paljon ideoita tipu- ja kana-askarteluihin, muun muassa tosi suloinen kuvaelma kanan elämän kiertokulusta. Kurkatkaapa täältä: http://www.pinterest.com/lastensilmin/animal-crafts/.

Täytyy muuten varoittaa, että Pinterest on tosi koukuttava!

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s