Pikavinkki taskuvaippailijoille!

Joku saattaa muistaa pohdintani siitä, mikseivät 4-vuotiaalla aikoinaan erinomaisesti jopa yövaippoina palvelleet taskuvaipat pidäkään tällä pienimmällä kuin lyhyen hetken. Mietin jo, onko pienin jollakin lailla erimallinen kuin isoveljensä vai ovatko vaipat kenties kärsineet säilytyksessä. Keksin ongelmaan ratkaisun oikeastaan ihan vahingossa. Puin pojalle vaipan päälle fleesehousut ilman bodya ja yllättäin vaippa piti jopa päiväunien ajan! Muistin, että olen nähnyt kuorivaippoja, jotka on tehty fleesestä. Fleese ilmeisesti imee jonkin verran kosteutta tuntumatta itse märältä. Bodya en ole tainnut muilla lapsilla enää käyttää tämän ikäisenä/kokoisena ja luulen, että body myös osaltaan imaisee helposti kosteuden vaipasta. Toisaalta pelkkä bodyn poisjättäminen ei tuonut toivottua apua, vaan ”normaaleilla” housuilla housut kostuivat ilman bodyakin nopeasti. Tämä poika tuntuu pissaavan niin paljon, että taskuvaipat tarvitsevat pientä apua toimiakseen. Algeriassa myydään onnekseni paljon fleesehousuja alle euron hintaan. Nämä näyttävät kotitekoisilta, mutta toimivat oikein hyvin kotipöksyinä. Ihastuin tähän pelastusajoneuvokuosiin. Hintaa pöksyillä oli alle euron! Meillä on sisällä vielä sen verran viileää, etteivät fleesepöksyt ole liian kuumat, samoin ulkona tuulisella säällä fleesehousut ovat vielä oikein omiaan. Ehkäpä tästä vinkistä on hyötyä jollekin muullekin saman asian kanssa kamppailevalle. Kannattaa ainakin kokeilla ennen kuin lopettaa koko taskuvaippailun!

 

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s