Terveisiä Suomeen!

Postikorttien löytäminen Algeriasta oli yllättävän vaikeaa. Meidän lähialueeltamme niitä ei löytynyt ollenkaan, mutta pääkaupungista sentään löytyi. Äidin terveiset sukulaisille ja ystäville lähtivät eilen jälkijunassa postin matkaan. Mielenkiinnolla odotan, kauanko postin kulussa kestää ja löytääkö jokaikinen kortti perille. Mummini muuten keräilee ulkomailta lähetettyjä postikortteja ja olenkin pyrkinyt lähettämään hänelle kortin aina kun olen Tukholmaa tai Tallinnaa kauempana. Hänellä on jo aika vaikuttava postikorttiseinä.

Mainokset

3 thoughts on “Terveisiä Suomeen!

 1. Hei, jos sulla on ylimääräisiä niin lähetä meillekin, mun lapsi on ihan innoissaan nyt vieraista maista ja pyydän kaikkia kauas matkaavia tuttuja lähettämään meille kortteja 🙂

  Tykkää

  • Voi, kun olisin tiennyt! Olisin mielelläni lähettänyt Tepsulle kortin, mutta nyt kaikki on jo ehditty lähettää. Ehkäpä ostan kortteja vielä myöhemmin jostakin :). Korttien kerääminen on hauskaa!

   Tykkää

   • Isäni sai kortin Suomessa 28.3. ja tätini Ruotsissa 31.3. Olin yllättynyt, että posti saapui Suomeen aikaisemmin kuin Ruotsiin! Matkaan meni siis noin kaksi viikkoa, kortit kun lähetettiin 16.3.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s