Maksuton kokeilujakso Aku Ankan Lataamoon!

Sain tällaisen tarjouksen maksuttomasta kokeilujaksosta Aku Ankan lataamoon, jonka aion itse hyödyntää ja josta ajattelin ehkä olevan iloa myös jollekin lukijoista. Aku Ankka Lataamo on maailman suurin sarjakuvapalvelu, josta löytyy kaikki Aku Ankka -lehden historian aikana ilmestyneet lehdet. Lataamossa on tällä hetkellä noin 120 000 sivua sarjakuvaa eli noin 15 000 tarinaa. Tarinoita voi selata Akkari kerrallaan, piirtäjän perusteella tai hahmojen kautta. Uusin Akkari ilmestyy Lataamoon neljä viikkoa postiluukkuun kolahtamisen jälkeen. Palvelu toimii sekä tietokoneella että tablettitietokoneella. Palvelu toimii sekä iPadilla että Android-tableteilla. Sovelluksen voi ladata Google Playsta ja Applen iStoresta. Offline-tilaan voi ladata luettavaa vaikkapa lentomatkaa varten. Tämä kuulostaa kivalta vaihtoehdolta ajatellen meidän vanhimpia lapsia! Muutoinkin kaipaan taas lisää suomenkielistä luettavaa lapsille… Vaikkei kirjojen lukeminen näytöltä olekaan lasten kohdalla mielestäni se paras vaihtoehto, on se kuitenkin joissakin tilanteissa parempi kuin olla lukematta ollenkaan.

Nyt on siis mahdollista kokeilla Lataamoa kuukauden veloituksetta. Jos tilausta ei halua jatkaa kokeilujakson päätyttyä, pitää se kuitenkin muistaa perua, koska kokeilujakson päätyttyä tilaus muuttuu muutoin maksulliseksi, toistaiseksi voimassaolevaksi tilaukseksi! Maksu veloitetaan luottokortilta ja myös 1. kuukauden kokeilujaksoa varten täytyy ilmoittaa luottokorttinumero. Huomasin kuitenkin, että jos ei omista maksukorttia, voi kokeilujaksoa varten ilmoittaa osoite- ym. tietonsa ja sitoutua maksamaan mahdollisen jatkotilauksen laskulla. Palvelun hinta tutustumiskuukauden jälkeen on 9,90€/kk (Aku Ankan tilaajille 4,90€/kk).

Pääset tutustumaan Lataamoon paremmin klikkaamalla allaolevaa linkkiä!

*Aku Ankka Lataamosta löydät kaikki Aku Ankka – sarjakuvat! Kokeile 1 kk maksutta!

Mainokset

One thought on “Maksuton kokeilujakso Aku Ankan Lataamoon!

  1. It is almost impossible to find blogs that contain such consistently readable and interesting content as is on offer on this one, you have earned the time it has taken to write my appreciation at your hard work. Many thanks.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s