Sohvaostoksilla

Olemme yrittäneet pähkäillä, millainen sohva olohuoneeseemme sopisi. Ensin mietittiin mallia ja sitten väriä… Täällä sohvankin voi teettää. Mies sai kuvailla liikkeessä sohvien mallikuvia, vaikka olenkin käsittänyt, etteivät monet liikkeen pitäjät pidä kuvaamisesta. Olen ollut muutamia kertoja mukana huonekaluliikkeissä, mutta ostopäätöstä emme ole vielä tehneet. Jokaiselle käynnille en kuitenkaan halua lähteä mukaan pienen kanssa, joka kärsii ajoittain matkapahoinvoinnista. Oli siis tosi mukavaa, että mies sai kuvata ja sai vielä mallikankaatkin kotiin tuomisiksi! Pää on vain aika pyörällä näistä!

Osa mallikuvien sohvista on paikalliseen tapaan erittäin värikkäitä, mutta kyllä hieman hillitymmänkin värisiä löytyi joukosta…

Tuolinkin voi näköjään teettää.

Ja värin saa tietysti itse päättää monista eri vaihtoehdoista ja väriyhdistelmistä!

Mainokset

2 thoughts on “Sohvaostoksilla

  1. No just kälyni Alger’sta on täällä ja kehui ostaneensa sohvakaluston, kuulemma siellä on tarjolla vaikka mitä. Itse olen täältä jo hakenut useemman vuoden, mutta ei ole mieluista löytynyt, ovat niin julmetun isojakin.. Pitäisi kai vuokrata kuorma-auto ja lähteä ostoksille pääkaupunkiin 🙂

    Tykkää

    • Tosiaan teettämällä saa haluamansa ja vieläpä suhtedullisesti. Löysin kyllä myös ilmeisesti Euroopasta tuodun mielettömän ihanan ja laadukkaan oloisen nahkasohvan, joka oli juuri sellainen kuin olisin halunnut, mutta hintakin oli sitten sellainen, ettei sopinut meidän budjettiin. Nuo mallikuvien sohvatkin on aika isoja, kun meidän olohuone ja perhekin on iso, mutta toki pienempiäkin saa :). Olen itse myös yllättynyt kauppojen tarjonnasta!

      Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s