Pikku toukka paksulainen

Minähän pidän tunnetusti perhosista! Algeriassa perhoset jo ilokseni lentelevät. Tosin, ehkä hieman hassusti, oletin, että täällä olisi hieman eksoottisempia perhosia kuin Suomessa, mutta olen ollut tunnistavinani täällä Suomestakin tuttuja lajeja. Tästä muistui mieleeni kirja, johon 4-vuotias kovasti ihastui ollessaan vielä 3-vuotias – nimittäin Eric Carlen Pikku toukka paksulainen. Kirja on todella hauskasti kuvitettu ja sen kautta lapsi tutustuu niin perhosen elämänkiertoon, viikonpäiviin kuin lukusanoihinkin. Suosittelen kirjaa lämpimästi!

Mainokset

2 thoughts on “Pikku toukka paksulainen

    • Salaam,
      I think that my mum read this book for me too when I was child, but I`m not sure. I`m so happy, when I find some books from my childhood translated into Arabic :)! We have a really fantastic library in Finland and from there can find also Arabic children books!

      Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s