I`m back!

Takaisin Algeriassa ja bloginkin parissa! Itse asiassa olen ollut Algeriassa jo pidempään, mutten ole ehtinyt blogin pariin; aika on kulunut vauhdilla. Lapset olivat iloisia tuliaisista; toin muun muassa suomenkielisiä DVD-levyjä.  Paras tuliainen taisi kuitenkin olla Suomesta mukaan napattu mummi!

Minä sain omalta mummiltani tuliaisiksi ihanat Sauli-tossut! Nämä ovat täällä tosi näppärät; pitävät jalat lämpiminä ja pohjat kestävät myös hieman kosteutta.

Sain taas myös kasan mummin tekemiä värikkäitä pannulappuja. Kiitos mummi! Nämä pääsevät täällä kovaan käyttöön!

Äitini on ensi kertaa vierailulla Algeriassa. Hän aikoo olla täällä kuukauden. Olemme leiponeet yhdessä ja ehdimme jo kahlaamaan Välimereenkin. Vesi oli vielä aika kylmää, vaikka rohkeimmat kuulemma jo uivatkin. Pelkkä kahlailu riitti tällä kertaa meille. Äitini on ihastellut täkäläisiä taloja ja kauhistellut vilkasta liikennettä. Olemme vierailleet anoppini luona puolin ja toisin.

Suomen reissulla selvisi, että pikkuinen on altis matkapahoinvoinnille. Asia tuli täytenä yllätyksenä; kukaan vanhimmista lapsista ei ole koskaan oksentanut minkään kulkuvälineen kyydissä! Pieni ehti oksentaa niin mummin autossa, bussissa kuin lentokoneessakin! Tällä kertaa meno Finnairin siivillä ei ollut niin kovin tasaista ja pieni oksensi, kun kone oli laskeutumassa Ranskaan. Jos jollakulla on vinkkejä näin pienen matkapahoinvoinnin ehkäisyyn, niin otan vinkit kiitollisena vastaan! Neuvolan terveydenhoitajakaan ei oikein osannut neuvoa! Yllättäin poika ei ole kuitenkaan Algeriassa oksentanut auton kyydissä vielä kertaakaan.

P.S. Ajattelin, että olisimme tänä vuonna askarrelleet ystäville tällaisia ihania leppäkerttukortteja: http://www.craftjr.com/heart-shaped-ladybug-craft/ , mutta emme ole vielä ehtineet. Olen toisaalta itse sitä mieltä, että niin ystävän-, isän- kuin äitienpäivääkin pitäisi viettää joka päivä eli voi olla, että otamme idean tässä vielä käyttöön. Olin ilahtunut, kun oman mummini laatikosta löytyi vieläkin tytön askartelema kalakortti, johon kirjoitimme runon ystävyydestä! Kortti oli selvästi mummille tärkeä!

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s