Lapsuusmaisemissa

Olen piipahtamassa maalla vanhempieni luona. Vanhempani asuvat meren rannalla pienessä kylässä, jossa on vain neljä ympärivuoden asuttua taloa. Tämän lisäksi on kesämökkejä. Kauppaan on matkaa noin 20 kilometriä. Asuin itse täällä 18-vuotiaaksi asti. Tuolloin opinnot veivät toiselle paikkakunnalle. Lapsena nautin leikkimisestä lähimetsässä ja sanoinkin, etten ikinä muuta kaupunkiin. Mutta kuinkas sitten kävikään…

Luvassa siis hyvää ruokaa, koulutehtäviin keskittymistä sekä hiljaisuutta (luultavasti myös blogihiljaisuutta).

Mainokset

6 thoughts on “Lapsuusmaisemissa

  • Kolmisen viikkoa on tarkoitus olla Suomessa. Mies on pärjännyt Algeriassa hyvin lasten kanssa, joten nyt näyttää siltä, etten ole vaihtamassa paluuta aikaisemmaksi, vaan osallistun näillä näkymin seuraaviinkin lähiopetustunteihin. Nyt pitäisi saada pikapikaa ensimmäiset tehtävät tehtyä, ettei jäisi niin paljon tekemistä Algeriaan.

   Täällä on kyllä rauhoittava tunnelma. Harmillisen harvoin olen vain ehtinyt viime aikoina käymään; 1-vuotias on täällä nyt ensimmäistä kertaa.

   Tykkää

  • Kiitos tsempeistä – tulevat tarpeeseen, vaikka yllättävän hyvin olenkin saanut täällä kirjoiteltua, kunhan vain ensin pääsin alkuun. Mikähän siinä onkin, että aloittaminen on usein vaikeinta?!

   Tykkää

  • Kiitos! Olen kyllä nauttinut! Akut on taas ladattu! Pieni pakkanenkaan ei ole haitannut, vaikka toisaalta olenkin tässä jo miettinyt, että lämpötilaeroa saattaa tulla jopa lähes 40-astetta, kun palaamme Algeriaan :)!

   Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s