Kiva palikkakirja pienelle pikkurahalla

Löysin Saiturinpörssistä kivan palikkakirjan, josta 1-vuotias pitää kovasti. Kirjassa on itseasiassa 12 pientä kirjaa, joissa on sanoja ja kuvia eri aihealueista. Pojasta on kivointa järjestellä pienet kirjat ison kirjan sisään. Hintaa kirjalla oli parisen euroa – tarkka hinta hintalapussa taisi olla 1.98€.

Saiturinpörssistä löytyy välillä yllättävän kivoja juttuja edullisesti. Ostin 4-vuotiaalle tuliaisiksi pussillisen muovisia maatilan eläimiä eurolla. Toki kaupasta löytyy paljon krääsääkin, mutta etsimällä voi tehdä kivoja löytöjä. Pidimme ennen Algeriaan lähtöäni pienet läksiäiset parin ystäväni sekä heidän lastensa kanssa. Annoimme isoimmille lapsille pienet yllätyspussit ja pienimmille kuvakirjat. Monet lahjoista löytyivät juurikin Saiturinpörssistä.

Pidimme juhlat muuten lähiöasemalla, josta saimme käyttöömme keittiön, ison ruokailutilan sekä lasten leikkihuoneen täysin ilmaiseksi. Lähiöasemalla kokoontuu myös esimerkiksi lähialueen asukkaiden omia ”kerhoja”. Helsinkiläisten kannattaakin kysäistä lähimmältä lähiöasemalta, saisiko heidän tilojaan käyttää, jos on tarvetta isommille kokoontumistiloille. Meillä oli ainakin hauskaa!

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s