Tähtityynyillä ja 3D-seinätarroilla väriä lastenhuoneisiin pikkurahalla

Olen monessa blogissa ihastellut tähtityynyjä, joista monet vain ovat olleet harmikseni aika tyyriitä pikku poikien huoneeseen.  No, löysin sattumalta Tiimarin alelaarista (taisi olla -70%) ihanan värikkäät tähtityynyliinat, joiden ajattelin sopivan hyvin poikien huoneeseen. Tähtikuvio sopii tänne erityisen hyvin, koska tähti löytyy myös Algerian lipusta.

Pakkasin siis tyynyliinat mukaan. Samoin pakkasin Ikean edullisia (ehkä jopa edullisimpia?) tyynyjä, jotka maksavat muistaakseni noin euron kappaleelta ja jotka ovat mielestäni nukkumiseen liian hötöjä, mutta tähän käyttöön oikeinkin sopivia. Tyynyt ovat kevyitä ja tosi tiiviisti pakattuja eli ne oli helppo ottaa mukaan!

Tyynyille tuli siis hintaa vain parisen euroa kappale tyynyineen ja tyynyliinoineen. Oikein hyvä hinta pikkumiesten koristetyynyistä! Nyt näille pitäisi vain löytää joku sopivan väritön tausta. Monet täällä myytävät peitot (kuten kuvassakin näkyvä) tuppaavat vain olemaan kovin räikeitä.

Tytön Suomen huoneeseen ostimme aikoinaan mielestäni kauniin kukka-aiheisen sisustustarran Istanbulista. Tyttö halusi tänne jotakin samantapaista. Ihan samanlaista emme löytäneet – täällä kun näytetään siirtyneen 3D-seinätarroihin :). Mutta valitsimme sitten kaksi pakettia näitä 3D-seinätarroja. 

Sinisen kukan asettelin yhdessä lasten kanssa. Kovin paljon emme osia etukäteen sommitelleet vaan lätkimme niitä vain seinälle. Huomatkaa glitteri :)! 

Toinen tarra oli jo valmiiksi yhtenä kappaleena. 

Tarrat olivat yllättävän tukevia ja helppoja asettaa paikoilleen. Alemman kukan siirsin jo uuteen paikkaan, koska se ei mielestäni sopinut ensiksi valittuun paikkaan. Tarra kesti siirron hyvin eikä jättänyt jälkiä seinään.

Näitä pitää kuulemma saada lisää. Tytön huone siis uhkaa muuttua 3D-kukkaniityksi. Näistä tarroista joko tykkää tai sitten ei. Minulle pääasia on, että tyttö itse tykkää! Olen myös sitä mieltä, että lasten huoneissa saa olla väriä ja sitä glitteriäkin ;).

Mainokset

5 thoughts on “Tähtityynyillä ja 3D-seinätarroilla väriä lastenhuoneisiin pikkurahalla

 1. Meilläkin on ollut noita 3D-seinätarroja. Nyt yhden kuukauden jälkeen kaksi pientä dinosaurusta taitaa olla vielä paikoillaan. Ne eivät olleet ihan tarpeeksi kestäviä 2-vuotiaiden poikien leikeille…

  Tykkää

  • Me vähän ennakoimme tätä liimaamalla kuvat sen verran ylös, ettei pienin pääse niihin käsiksi. Nämähän on paljon helpompi repiä irti kuin tavalliset seinätarrat juurikin 3D-ominaisuutensa vuoksi.

   En muuten Suomessa muista nähneeni tämmöisiä missään. Löysitkö tarrat jostakin netistä?

   Tykkää

  • En ollut kuullut minäkään 3D-seinäkuvista ennen kuin täällä. Kyllähän lastenhuoneet ovat jo nimensäkin mukaisesti LAPSIA varten ja yleensä lapset tykkäävät väreistä. Olen toisaalta salaa tyytyväinen, että tyttö pitää vielä tällaisista ”lapsekkaista” jutuista.

   Tykkää

 2. Nyt kun tuli Tiimarista puhe, niin pitääkin kysyä, onko joku siellä Suomessa kuullut, että Tiimari olisi mennyt konkurssiin?! Jostakin blogista muistelen tällaista lukeneeni… Tyttö heti totesi, että se meni tietysti konkurssiin, koska hän ei ollut siellä ostelemassa ;). No, meidän ostoksilla ei kyllä Tiimaria olisi pystyssä pidetty – raaskin useimmiten ostaa sieltä vain ale-tuotteita, joista teinkin usein kivoja löytöjä.

  Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s