Angry birdsit villitsevät Algeriassakin

Olen ollut yllättynyt, kuinka paljon täällä on myynnissä erilaista Angry birds -krääsää! On Angry birds -liimaa ja kaikenlaista -lelua. Löysimme jopa Angry birds -pinnasängyn! Tosin epäilen, ettei näistä täällä myytävistä tuotteista heru mitään Rovion pussiin, eivätköhän nämä ole halpoja Kiina-kopioita… Meidän lapsilta on Angry birds -innostus hiipunut. Kukaan ei ole kinunnut yhtä ainutta Angry birds -tavaraa ja hyvä niin!

Myös yksi lasten New Yorkissa asunut serkku tykkää tosi paljon vihaisista linnuista. Hänen perheensä aikoo palata Algeriaan nyt kun turvallisuustilanne täällä on suhtkoht hyvä ja heillä oli muuttokuormassaan mukana vaikka mitä Angry birds -tavaraa.

Sen sijaan harva tuntuu tietävän, että Angry Birds on lähtöisin Suomesta. Jopa Amerikasta tullut perhe luuli, että vitsailen, kun kerroin sen heille. Toisaalta harva Algeriassa edes tuntuu tietävän, missä Suomi on.

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s