Pikavisiitti Espanjassa

Piipahdimme tosiaan Barcelonassa matkalla Algeriaan. Yritän nyt saada laitettua tännekin muutamia kuvia tuosta kiehtovasta kaupungista, jonne ajattelimme ehkä mennä uudelleenkiin – tästähän ei lennä Barcelonaan kuin noin 30-45 minuuttia. Minä olin tosiaan Barcelonassa ensimmäistä kertaa, mies ja vanhimmat lapset ovat olleet siellä ennenkin.

Torilla lapset innostuivat kuvaamaan kaikkea ihanan värikästä ja herkullisen näköistä…

 

376

377

 

Muutama hieman hurjempikin kuvauskohde löytyi…

382

 

 

”Ihmispatsaat” viihdyttivät ohikulkijoita.

386384

 

 

388387

 

Hyppelytauko

392

 

Poikien oli ”pakko” nähdä suosikkijoukkueensa kotikenttä.

 

Poika miettii, ostaisiko Messi-paidan vai ei. Numero 10 on muuten myös hänen oma pelinumeronsa :).

 

Pidin kovasti Barcelonan kansainvälisestä tunnelmasta ! Ihmisvilinä oli ajoittain melkoinen ! Ja esimerkiksi McDonald`s tupaten täynnä ! Manduca on muuten osoittautunut todella erinomaiseksi täällä reissussa. Vuoden ikäistä olen kantanut paljonkin – jopa kotona, kun häntä ei aina ole voinut laskea lattialle. Barcelonassa kuitenkin 3-vuotias nukahti ravintolaan ruokailun jälkeen. Hän on yleensä erittäin reipas kävelijä, mutta nyt rankka matka vei voimat. Onneksi hänkin mahtuu vielä Manducaan. Eikun poika isän selkään ja matka jatkui ! Poika nukkui tyytyväisenä isän selässä.

Paljon jäi vielä näkemättä. Kaupungista löytyy muun muassa hienon näköinen iso akvaario, joka ei tällä kertaa valitettavasti mahtunut matka-aikatauluumme ja –budjettiimme. Yleensäkin sanoisin, että hintataso Barcelonassa oli mielestäni yllättävän kallis…

         

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s