Mielenkiintoinen artikkeli kotikoulusta

Löysin Helsingin sanomien nettisivuilta mielenkiintoisen artikkelin kotikoulusta. Vaikka artikkelin otsikossa sanotaankin, että kotikoulu on suojelunhaluisten vanhempien valinta, antaa itse artikkeli mielestäni muitakin näkökantoja aiheeseen. Käykääpäs lukemassa, artikkeli täältä: http://www.hs.fi/sunnuntai/Kotikoulu+on+suojelunhaluisten+vanhempien+valinta/a1376106247027 . Mitä mieltä olitte?

Onko muuten kenelläkään lukijoista kokemuksia kotikoulusta tai kotikouluttamisesta?  Olisi mielenkiintoista kuulla tästä aiheesta lisää!

Mainokset

4 thoughts on “Mielenkiintoinen artikkeli kotikoulusta

  • Suomessa en aio lapsia kotikouluttaa. Lapsilla on tosi hyvät ja mieluisat opettajat koulussa ja muutenkin koulu sujuu hyvin eli en näe tähän oikein mitään syytä.

   Mutta olemme ehkä lähdössä pitemmäksi aikaa ulkomaille, maahan jonka koulujärjestelmä poikkeaa suuresti Suomen vastaavasta, ja mietin lasten kotikouluttamista matkan aikana. Olen tutustunut aiheeseen jonkin verran, mutta kaikki vinkit ja kokemukset tulisivat tarpeeseen!

   Jos suunnitelmat toteutuvat, kerron asiasta lisää täällä blogissa :).

   Tykkää

   • Pitää vielä edelliseen lisätä, etten kuitenkaan pidä kotikoulua mitenkään huonona vaihtoehtona! Ymmärrän hyvin, jos joku haluaa opettaa lasta kotona esimerkiksi painottaakseen vaikkapa omaa elämänkatsomustaan. Omalla kohdallani olen miettinyt myös, sitä kuinka paljon helpompaa on itselleni, että lapset käyvät ihan normikoulua. Kotiopetuksessa kun on aikamoinen vastuu ja työ.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s