Testattavana Fazer Crisp pita bread -pitaleipälastut

Sain tällä kertaa Hopottajat-suosittelumedian kautta mieleistä testattavaa, nimittäin Fazer Crisp pita bread-pitäleipälastuja, makuina sourcream & ruohosipuli, merisuola & mustapippuri sekä chili. Nämä lastut on paistettu uppopaistamisen sijaan ja lastuissa onkin jopa 40% vähemmän rasvaa kuin tavallisissa perunalastuissa Tämä on ainakin minulle hyvä uutinen! Lastut on suunniteltu aikuiseen makuun eli lasten arviota tästä tuotteesta ei tällä kertaa, hieman poikkeuksellisesti, ole tulossa. Täytyy myöntää, että joskus on kiva herkutella ihan itsekseenkin.

Omaksi suosikikseni näistä nousi ehdottomasti aika miedon makuinen sourcream & ruohosipuoli. Näitä lastuja löytyy vihreästä pussista. Toiseksi eniten pidin harmaan pussin merisuolalla ja mustapippurilla maustetuista lastuista. Näiden maku oli kivan pippurinen. Yleensä pidän kovasti tulisestakin chilistä, mutta punaisen pussin chilillä maustettujen lastujen maku oli mielestäni jotenkin hieman liian hyökkäävä. Chili olisi ehkä kaivannut kaverikseen jonkin toisenkin mausteen tai dipin tai jotakin? Punaisen pussin chililastuista jäi myös ikävä polttava tunne suuhun. Eivät nekään pahoja olleet, muttei kuitenkaan niin hyviäkään, että välttämättä itse ostaisin. Vihreän pussin lastuja jo suunnittelin ostavani lisää. Pussi on juuri kivan kokoinen pieneen naposteluun. Ajattelin, että tällaisen voisi joskus ostaa karkkipussin sijaan.

008

Kampanjasivun lisätietoineen löydät täältä: http://www.fazer.fi/Brandit/Fazer-Crisp-Pita-Bread/.

Hopottajien sivuille pääset täältä: http://www.hopottajat.fi/.

 

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s