Angry birds -puistossa Linnanmäellä

 

 

022 021 020

Olettekos huomanneet, että Linnanmäelläkin on Angry Birds-puisto vai oletteko kävelleet siitä minun laillani ohitse? Tyttö väitti kivenkovaan, että on siellä Angry birdsejä ja minä ja vanhin poika väitimme, ettei kyllä ole. No, tyttö oli oikeassa; olihan siellä – pieni tosin, mutta kyllä tuollakin lapset hetken viihtyivät. Puistossa oli mm. kiva liukumäki ja puiston vieressä juuri sopivasti pöytiä ja tuoleja, joiden ääressä vanhemmatkin saivat hetken levähtää. Välillä ylitse sujahti vuoristorata hurhaa vauhtia ja hurjaa meteliä pitäen. Missäs muualla näitä puistoja jo on? Särkänniemessä ainakin ja taitaa olla jossakin päin Espootakin? Entä muualla?

 

Meillä muuten ”pahin” Angry birds -innostus on alkanut haihtua. Birdseja on ehkä nähty jo niin paljon, että jonkunlaista ähkyä on jo havaittavissa. Tyttö jo totesikin kaupassa Angry birds-vaatteiden kohdalla, että kaikkea ne keksiikin.

Mainokset

3 thoughts on “Angry birds -puistossa Linnanmäellä

  1. Mä oon miettinyt, että miten pitkään toi innostus voi kestää… tuntuu vähän lyhytnäköiseltä rakentaa nyt niitä puistoja sinne sun tänne, kun tuntuu että ei nyt sellaisesta pelistä enää kovin paljon uutta ammennettavaa ole. Harvoin tuollaiset lasten innostukset kovin montaa vuotta kestävät.

    Tykkää

    • Jotenkin itsekin odotin, että Angry birdsia kehitettäisiin edelleen enemmän kuin on kehitetty. Nyt tulee tunne, että on taottava, kun rauta on kuuma. Meillä lapset olivat kovin kiinnostuneita näistä hahmoista alussa, mutta nyt innostus on hiipunut – itse asiassa paljon nopeammin kuin monen muun hahmon kohdalla. Toisaalta hyväkin, että lapset itsekin alkavat kyseenalaistaa sitä, että tuotteissa pitäisi olla aina joku (usein hyvin kaupallinen) hahmon kuva. Onko näitä puistoja muuten oikeasti paljon?

      Tykkää

  2. Päivitysilmoitus: Ilmaista kesätekemistä lapsiperheille Helsingissä | Lastensilmin

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s