Tytön jännä kuvauspäivä

IMAG0041 Tytöllä oli tänään jännä päivä: hän pääsi mukaan lastenohjelman kuvauksiin Kumpulan kasvitarhalla! Ohjelmassa Suomen ensimmäisen Junior Masterchefin voittanut Ida O (lisätietoa löytyy täältä: http://arkisto.nelonen.fi/ohjelmat/junior-masterchef/ida-o/video/junior-masterchef-millaista-voittaa-suomen-ensimm%C3%A4inen-junior-masterchef-titteli ) kokkaa kasvitarhalla tutuiksi tulleista kasviksista ja muut lapset pääsevät maistelemaan ruokia. Tyttö oli tänään maistellut viittä erilaista ruokaa ja oli kuulemma ollut tosi hyvää! Eikä kuulemma jännittänyt yhtään! Minä olisin tuon ikäisenä ollut kauhusta kankeana tv-kameroiden edessä – jo pienemmätkin esiintymiset jännittivät lapsena valtavasti! Tyttö ihailee kovasti Ida O: ta; hän oli jo aikaisemmin kasvitarhalla otattanut itsestään tosi nätin kuvan, jossa halaa Idaa sekä pyytänyt Idalta nimikirjoituksen. Ihanaa, että erittäin onnistuneen leirin päälle tuli vielä tällainenkin tilaisuus!

Isoveli oli seuraamassa kuvauksia ja nappasi kännykällä viereisen kuvan. Kuva ei tosin paljoa kerro, enkä tiedä, saisiko ohjelmasta vielä paljoa paljastaakaan eli sikäli kuva on juuri hyvä :). Poika oli hieman yllättynyt, kuinka ohjelmaa kuvatessa pidetään usein taukoja ja kuinka ohjelmassa ei tulla ollenkaan näkemään kaikkea sitä mitä taustalla tapahtuu. Odottamistakin oli aika paljon, mutta sekään ei tuntunut lapsia haitanneen. Päivä oli mielenkiintoinen siis myös isoveljelle! Häntäkin oli kuvattu pieni pätkä eli saattaa näkyä ohjelmassa myöskin. Yhteensä kuvauksissa vierähti kolmisen tuntia.

Ohjelma tulee kuulemma ensi keväänä Juniorilta (http://www.juniori.fi/) . Mitenhän jaksan odottaa siihen asti tytön ensi-tv-esiintymisen näkemistä?!

P.S. Nyt aiheesta löytyy bloggaus myös Juuri-blogista, täältä: http://www.juuri13.blogspot.fi/2013/08/toiseksi-viimeinen-leiriviikko-297-18.html.

P.S.S. Tyttö on kesän mittaan tuonut ihanaa satoa kotiin, mm. tällaisia kesäkurpitsoja. Tuo vihreä oli niin iso (vaikkei kuvassa siltä näytäkään), että mittasimme, kumpi on pidempi vauva vai kesäkurpitsa, no vauva vei sentään voiton. Vauva muuten tykkäsi tosi paljon keltaisesta kesäkurpitsasoseesta, jota olenkin hänelle tarjonnut tänä kesänä useampaan otteeseen.

Tämmöisiä ihanan värikkäitä marjoja löytyi myös tytön laukusta…

… ja papuja sekä kurkku ja paljon muuta. Tytöstä taitaa tulla parempi viljelijä kuin äidistään.

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s