Simppeli ilmapallo-mäyräkoira

Kokeilimme tänään tehdä ”taikurin palloista” mäyräkoiria. Ensin pumpattiin pallo lähes täyteen.

Tämän jälkeen jätetään pieni pätkä kuonoksi ja valitaan korvien paikka. Sekä korvat, että jalat tehdään samalla tavalla pyörittämällä valitun kokoinen pala ”itsensä ympäri”. Eli tarvitaan vain kolme ”pyöräytystä”: yksi korville ja kaksi jaloille.

Koiran tekeminen kestää ehkä noin minuutin. Valmista tuli! Samalla systeemillä lapset voivat itse kehitellä palloista omia eläimiään, esimerkiksi korvia suurentamalla saadaan pupu jne. Meillä 3-vuotias ei vielä osannut/uskaltanut palloeläimiä tehdä, mutta isommat lapset tykkäsivät puuhasta!

 

Tässä vielä esimerkkinä vaaleanpunainen norsu, joka tehtiin lähes samalla tavalla kuin koirakin: kärsä vain jätettiin pidemmäksi  ja vartalo lyhyemmäksi. Norsulla on lisäksi erilliset korvat (jotka olisi toki voinut tehdä koirallekin); eli ne on tehty ”kahdella pyöräytyksellä”.

Mainokset

6 thoughts on “Simppeli ilmapallo-mäyräkoira

    • Löysimme pallot Saiturinpörssi-nimisestä pikkukaupasta ja olivat halpoja: koko pussi euron. En tiedä, onko tuota kauppaa teillä päin? Tuolta tekee monesti löytöjä, mm. vesi-ilmapallot, katuliidut ja muffinsien Daim-suklaa löytyivät tuolta sopuhintaan.

      Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s