Palapeli jäätelötikuista

 Meillä ainakin kertyy kesäisin jäätelötikkuja! Löysin kivan tavan jatkokäyttää niitä täältä: http://flipchickdesigns.blogspot.fi/2011/10/popsicle-stick-puzzles-tutorial.html. Meillä lapset pitivät tästä eräästä mainoslehdestä löytyneestä koiran kuvasta, joten käytin sen palapeliin, mutta tuolla toisessa blogissa olevat värikkäät kuvat sopivat mielestäni puuhaan paremmin. Siistimpää jälkeä saa, jos piirtää kuvan takapuolelle viivottimella viivat leikkaamista varten sekä mittaa millintarkasti osat hieman jäätelötikkua kapeammiksi ja liimaa palat täsmälleen samalle kohdalle tikussa. Minä mittasin, leikkasin ja liimasin kiireessä vähän sinne päin :). 

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s