Auto part 2

First palette -blogista löytyi toinenkin kiva askarteluidea 3-vuotiaalle:  http://www.firstpalette.com/Craft_themes/World/Vehicle_Puppets/Vehicle_Puppets.html, nimittäin liikkuva auto! Piirsimme 3-vuotiaan kanssa yhteistyössä maapallon, jonka reunalla auto kulkee – reunaan on siis leikattu viilto ja auton taakse kiinnitetty tikku, jolla autoa voi liikutella. First palette -blogista löytyy hieno kuva ideasta – tokikin taitaa olla aikuisen tekemä ;). Tällä tekniikalla voisi tehdä vaikka millaisia ”liikkuvia kuvia”.

Mainokset

2 thoughts on “Auto part 2

    • Vähemmän on meilläkin askarreltu nyt kesällä ja viime kesänä ei sitäkään vähää, kun olin raskaana. En oikein tiedä, miksi kahdessa viimeisimmässä raskaudessa olo on ollut AIVAN vetämätön! Minä puolestani ihailen sitä, että olet yleensäkään pystyssä ja jaksat touhuta kaikenlaista raskaudestasi huolimatta!

      Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s