A niinkuin auto

3-vuotias on edelleenkin kovin kiinnostunut kirjaimista ja tietysti autoista. Löysin kivan idean, jossa yhdistyy nämä molemmat kiinnostuksen kohteet, täältä: http://www.rockabyebutterfly.com/2011/01/k-was-ok.html. Sivuilla on muuten paljon muitakin ideoita aakkosleikkeihin! Me teimme tänään kirjain-tien. Valitsin kirjaimeksi A niinkuin auto, mutta kirjain voisi olla mikä tahansa muukin. Teippasin suikaleen lahjapaperia nurinpäin lattiaan ja paperille piirrettiin suuri A tieksi. Tien reunusta väritettiin vihreällä. Tiestä tulisi vahvempi, jos sen päällystäisi vielä kontaktimuovilla tai tekisi pahville, mutta meillä nyt käytettiin taas kotoa löytyneitä tarvikkeita.

 

Nyt kelpaa Salaman kurvailla A-tiellä!

 

Africa cupia varten lisäsimme tien reunalle vielä vanukaspurkeista, grillivartaasta ja pahvista askartelemamme palmun ;). Olin juuri heittämässä noita vanukaspurkkeja roskiin, kun pinotessani keksin, että nehän muistuttavat ihan palmun runkoa. Pääsivät siis vielä jatkokäyttöön! 009

Oli mukava ilahduttaa poikaa lähestulkoon ilmaisella uudella ”lelulla”!

Mainokset

10 thoughts on “A niinkuin auto

  1. I simply needed to say thanks once again. I am not sure the things I would have tried in the absence of the entire strategies revealed by you over this topic. It was the frustrating crisis in my circumstances, however , taking note of a specialized manner you dealt with it made me to jump over contentment. Now i’m thankful for this advice and expect you really know what a great job you were doing teaching the others through your blog. More than likely you’ve never met any of us.

    Tykkää

  2. Päivitysilmoitus: URL

  3. St. John’s is in the high New Mexican plateau, a touch of hevean for those of us who love the desert.I realize I sent you the online abbreviated version of the Orwell article by Mr. Wood. I include this quotation as it relates to your recent comment:About the English after WWII, This combination of conservatism and radicalism, of political sleepiness and insomnia, this centuries-long brotherhood of gamekeeper and poacher, which Orwell called the English genius, was Orwell’s genius, finding in English life its own ideological brotherhood. Like F. Scott Fitzgerald, Orwell seems to have been both repulsed by and attracted to privilege.

    Tykkää

  4. Päivitysilmoitus: leilighet i alanya

  5. Päivitysilmoitus: lol elo

  6. Päivitysilmoitus: how to sing a high note

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s