Testattavana Vanish-tuotteita

Pääsin Buzzador-suosittelumedian kautta kokeilemaan Vanish-tahranpoistoainetta. Lisätietoa Buzzadorina toimimisesta löytyy täältä: http://www.buzzador.com/index.php?lang=fi.

En ole ikinä ennen kokeillut Vanishia ja suhtauduin tuotteeseen ehkä hieman skeptisesti. Tehtävänä oli sotkea Buzzador-paketin mukana tullut kankainen liina erilaisiin tahroihin. Tein työtä käskettyä innokkaan 3-vuotiaan avustamana – nyt sai sotkea luvan kanssa. 4-lapsisessa perheessä tahroja syntyy ja usein vieläpä juuri niihin vaatteisiin, joihin ei missään tapauksesssa tahroja toivoisi tulevan! Valitsin testiliinaan sellaisia tahroja, joita meillä saattaisi tosi elämässäkin ilmestyä vaatteisiin eli: ruohoa, ketsuppia, kuningatarsosetta (joka sisältää siis mm. vaikeasti pesussa irtoavaa mustikkaa), kuulakärkikynää ja rasvaa. En uskonut, että mikään tahranpoistoaine selviää tästä sotkusta!

005

Tässä tutkitaan käyttöohjetta, jossa kerrotaan, mitä ainetta millekin tahralle pitäisi laittaa, tarvitseeko tahraa liottaa jne. Jauhemaisesta pesuaineesta voi tehdä veteensekoitettuna tahnaa, jonka voi levittää suoraan tahralle. Pesuainetta voi laittaa myös pesukoneen pesuainelokeroon tavallisen pesuaineen joukkoon. Pidin itse vieläkin enemmän nestemäisestä pesuaineesta, jonka korkissa on näppärä annostelukorkki. Sitten liina koneeseen ja jäimme odottamaan pesutulosta.007

Uskomatonta, mutta totta! Näin puhdas liina oli pesun jälkeen! Meillä taidetaan tästälähin luottaa pinkkiin tahranpoistossa. 008#vanishtesti #vanishoxiaction

Vanish 2013 -kampanja

Mainokset

4 thoughts on “Testattavana Vanish-tuotteita

      • Juu. Kaikenlaisia tahroja syntyy. Joka päivä. Lisäksi minä olen itse onnistunut värjäämään jo useamman koneellisen pyykkiä vaaleanpunaiseksi ja vaaleansiniseksi. Tätä en olekkaan harrastanut moneen vuoteen. Pelastaakohan värjääntyneitä vaatteita mikään?!

        Tykkää

  1. En tiedä, auttaisikohan Vanish tähänkin? Sitähän voi laittaa suoraan pesuainelokeroon tavallisen pesuaineen joukkoon. En nimittäin olisi uskonut, että tuo meidänkään testiliinamme tuosta enää mihinkään puhdistuu – niin hartaasti sitä sotkimme.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s