Paperitähti

Leikkipuiston ikkunat oli koristeltu ihanin paperitähdin. Kiinnostuin, miten tuollainen tähti tehdään ja pienen nettiselailun jälkeen löysinkin ohjeen  täältä: http://thelovelyresidence.blogspot.fi/2010/10/youre-star.html . Emme ole vähään aikaan askarrelleet tytön kanssa, koska hän on ollut päivisin kasvitarhan leirillä ja iltapäivisin on ollut muuta puuhaa, mutta nyt ryhdyimme hommiin. Loppujen lopuksi, kun idean hoksaa, on tähden tekeminen helppoa ja tällaisena värikkäänä versiona sopii mielestäni myös kesäikkunaan. Tähteen tarvitaan vain ohuehkoa paperia, teippiä ja niittejä. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 004

Mainokset

4 thoughts on “Paperitähti

  • Itsekin mietin ensin puistossa, että mitä? – tähtiä kesällä?! Mutta näyttivät niin kivoilta, että halusin kokeilla heti! Pinterestin kautta löysin samalla tavalla tehdyn kukan, joka oli tehty pelkästään vaaleanpunaisesta ja oli mielestäni upean näköinen! Tämä meidänkin ensiteos on vähän tähden ja kukan välimaastosta :).

   Tykkää

 1. Nuo on kyllä kivan näköisiä ja suht helppoja. Yhtenä jouluna tehtiin päiväkodin eskarien kanssa noita ikkunoihin koristeiksi ja kotiin viemisiksikin, ja nättejä tuli ihan tavallisesta valkoisesta paperistakin 🙂

  Tykkää

 2. Yllätyin, että nämä ovatkin näin yleisiä! En muista itse törmänneeni ennen kuin leikkipuiston ikkunassa keskellä kesää :)! Mitenhän onkin ollut tällainen aukko sivistyksessä ;). Mutta on kyllä kiva askartelu – tosin varmastikin paremmin talveen sopiva.

  Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s