Omenamatikkaa

Harjoittelimme 3-vuotiaan kanssa numeroita valmistamieni omenoiden avulla. Leikkasin kartongista yhdeksän omenaa, joihin tein luukut ja merkitsin numeroilla. Lapset auttoivat omenoiden värittämisessä. Helpommalla tietysti pääsee leikkaamalla omenat punaisesta kartongista! Ensin asettelin omenat numerojärjestykseen ja sitten otin esiin Minä itse -verkkokaupasta ostamani helmiketjut.

Kerroin pojalle, että toukat tulevat syömään omenat, mutta omenan voi syödä vain toukka, jossa on yhtä monta helmeä kuin omenan päällä oleva numero kertoo. Pojasta oli hauskaa asetella ”toukkia” oikeille omenoille.

003

Luukun sisältä löytyy oikea vastaus, joten lapsen on helppo itsekin tarkistaa asetettuaan kaikki toukat omenoille, ovatko vastaukset oikein. Väritin vastausten helmet samoilla väreillä kuin helmiketjut tarkistamisen helpottamiseksi.004

005

006

007

008

009

010

Tehtävä oli pojalle jo hieman liiankin helppo omenoiden ollessa numerojärjestyksessä. Sotkin siis järjestystä, jolloin poika sai lisää haastetta. 011

012

Minä itse -verkkokauppa antaa lukijoilleni -10% alennusta tuotteista koodilla M94LAT. Koodi on voimassa kesäkuun 2013 eli vielä on muutama päivä aikaa hyödyntää tämä tarjous! Kauppaan pääset täältä: http://www.minaitse.fi/.

Mainokset

One thought on “Omenamatikkaa

  1. Should people have to generate links then they might want to at the very least show the common sense to give a structured and thorough response. All comment spam will do is maybe hurt your backlinking efforts and generates useless links. The only way to make money online is to befriend fellow bloggers who have blogs of similar subject matter and hopefully generate really targeted traffic by posting a genuine comment. Maybe future commenters might think about this before posting below me, I will not be holding my breath.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s