Pienet sammakot, pienet sammakot…

Nyt meillä on ihastuttu sammakoihin… Löysinkin täältä: http://www.joybx.com/entry/17843.html aika hauskan ja helpon askarteluohjeen sammakosta, joka on napannut kärpäsen. Monia muitakin hauskoja aiheita löytyy, mm. kala, joka on nielaissut kokonaisen laivan. Nämä pystyy ilmeisesti printtaamaan sivulta suoraan kartongille, mutta meiltä on tällä hetkellä muste lopussa, joten yritin piirtää itse. Lopuksi leikkasin osat ja liimasin pyykkipoikaan.

Pyykkipoikaa painamalla sammakon suu aukeaa ja esiin tulee kieli, joka on napannut kärpäsen. Tämä saavutti meillä eilen suuren suosion!

Toinen ihana aiheeseen liittyvä peli on tämä yhteistyökumppanini Minä itse-verkkokaupan sammakko-palapeli. Peli on ihanan laadukas ja tukeva! Sitä on meillä pelailtu tavallisen palapelin tapaan ja eilen kokeilimme käyttää paloja piirustusmalleina.

007

Teimme työn ensin lyijykynällä, koska kynä lähti välillä harhailemaan ja jouduimme korjaamaan hieman. 3-vuotias tykkäsi tosi paljon ja piirsi keskittyneesti. Toki autoin häntä alussa pitämällä itse palaa paikoillaan sekä neuvoin hidastamaan vaativimmissa kohdissa.

008

Tämä kuva on vähän harhaanjohtava – vartalo on siis jo piirretty – sitä ei toki kannata piirtää viimeiseksi. Otin kuvan vain havainnoillistaakseni, kuinka asettelimme palat piirtämistä varten. Kesken pojan työskentelyn en halunnut kuvia ottaa ja häiritä hänen keskittymistään.

009

010

Kun sammakko oli piirretty lyijykynällä, poika vahvisti ääriviivat tussilla. 011

Hän halusi vielä värittää. Tähän suosittelen kyllä Jumbo-tusseja tai vahaliituja. Eilen poika väritti sinnikkäästi ohuella tussilla. Tähän on mennyt aikaa. Hänen keskittymiskykynsä on viime aikoina kehittynyt valtavasti! Yksi tussikin antoi jo periksi ja vaihdettiin toisen sävyiseen vihreään, mutta poika itse halusi tehdä työn sinnikkäästi loppuun. 012

Pääset tutustumaan Minä itse -verkkokaupan tuotteisiin täältä: http://www.minaitse.fi/. Minä itse -verkkokauppa lupasi lukijoilleni -10% alennusta tuotteista koodilla M94LAT. Koodi on voimassa kesäkuun 2013 eli vielä on muutama päivä aikaa hyödyntää tämä tarjous!

Vielä on pari päivää aikaa osallistua myös arvontaan, jossa siis voi valita palkinnoksi esimerkiksi tällaisen sammakko-palapelin: https://lastensilmin.com/?s=arvonta.

Mainokset

2 thoughts on “Pienet sammakot, pienet sammakot…

    • Sama juttu – huomaan, että postauksiakin syntyy näin kesäaikaan paljon hitaampaan tahtiin kuin aikaisemmin :). Mutta nautitaan nyt näistä ihanista kesäsäistä! Mukavaa, että ehdit mukaan arvontaan. Toivotan arpaonnea :)!

      Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s