Käyttökokemus Kauppahalli24-verkkoruokakaupasta

Pääsimme kokeilemaan blogiyhteistyön merkeissä Kauppahalli24-verkkoruokakauppaa. Olen muutamia kertoja kaivannut tällaista palvelua, kun mies on ollut matkoilla ja minä sairaana sairaiden lasten kanssa yksin kotona tai vastasyntyneen kanssa paukkupakkasten yllättäessä. Mietin, että myös töissä ollessani tällainen palvelu olisi helpottanut huomattavasti arkea, kun ei enää työpäivän jälkeen olisi tarvinnut lähteä kauppaan väsyneiden lasten kanssa. Netin kautta kun tilauksen voi tehdä suoraan kotoa, vaikka lasten nukkuessa.

Yllätyin Kauppahallin tarjonnan monipuolisuudesta: löysin kaupasta niin vaipat, kirjekuoret kuin ruokatarpeetkin. Myös suurin osa hinnoista oli mielestäni oikeinkin kohtuullisia ja osa tarjouksista suorastaan erinomaisia: löysin esimerkiksi kilon punaisia paprikoita eurolla! Paprikat tosin näyttävät jo tarjoustuotteista loppuneen (eikä ihme), mutta monia muita hyviä tarjouksia vielä löytyy. Saimme siis eilen tällaista iltapalaa edulliseen hintaan:

Kaikista kivoin tarjous oli kuitenkin mielestäni ilmainen Kotoliving -lehti (nro 2/2013) tutustumistarjouksena! Näitä näyttäisi olevan vieläkin jäljellä. En ole aikaisemmin ko. lehteä lukenut, vaikka monissa blogeissa sitä onkin kehuttu. Nyt pääsin tutustumaan! Lehti vaikuttaa tosi kivalta – sellaiselta kotoiselta! Monet naistenlehdet ovat makuuni liiankin siloteltuja. Tähän lehteen oli jotenkin helpompi samaistua kuin moneen muuhun.

Kauppahallista saa valita mieleisensä toimitusajan useasta vaihtoehdosta. Jos tarjotut toimitusajat eivät käy, on mahdollista hankkia myös lukollinen vastaanottokaappi tuotteille. Kuulostaa näppärältä! Tuotteet voi tilata myös esimerkiksi omalle työpaikalle, jos ei asu alueella, jonne Kauppahalli24 kuljettaa tuotteita ja jos työpaikka taas sijaitsee kuljetusalueen sisällä.

Eilisen tilaukseni tuotteet olivat tuoreita ja esimerkiksi paprikat hyvälaatuisia. Oli ihanaa saada kaksi laatikollista tavaraa ja vaippapaketti suoraan kotiin kannettuna – minä kun teen ruokaostokset useimmiten kävellen vauva rattaissa ja kolmevuotias joko käveleee, pyöräilee tai potkulautailee vierellä. Suosittelen siis tutustumaan tähän palveluun. Tutustumaan pääset klikkaamalla allaolevaa mainoslinkkiä.

Kauppahalli24 on ruokakauppasi verkossa
Kauppahalli24 on netissä toimiva ruokakauppa, josta voit helposti tilata ruokaostokset kotiinkuljetuksella.

Mainokset

2 thoughts on “Käyttökokemus Kauppahalli24-verkkoruokakaupasta

  1. I definitely wanted to post a brief remark to appreciate you for all of the great ways you are sharing on this site. My extensive internet research has at the end of the day been recognized with reputable content to go over with my good friends. I d assume that most of us readers are really fortunate to dwell in a fabulous community with so many special individuals with great ideas. I feel very happy to have come across your entire web pages and look forward to so many more enjoyable times reading here. Thanks a lot once again for a lot of things.

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s