Pizzaa ja mutakakkua

Meillä on tänään herkuteltu! Olen lueskellut blogeja viime aikoina sillä silmällä, josko löytyisi kivoja uusia reseptejä – olen kaivannut vaihtelua! Löysinkin hyvän pizzapohjan ja -kastikkeen ohjeen Siirtolaisrouvana Baijerissa -blogista täältä: http://valkoisetunelmat.blogspot.fi/2013/06/pizza.html . Blogia lukiessa tulee muistoja mieleen: olemme asuneet samoilla seuduilla, kun vanhin lapsi oli pieni ja odotin tyttöä. Nautin tuosta ajasta! En edelleenkään tiedä, miksi raskauskin sujui niin paljon paremmin kuin muut raskauteni: oksentelin vain aamuisin ja iltapäivisin olin täynnä energiaa! Teimme pojan kanssa pitkiä kävelyretkiä ja nautimme olostamme! Olen miettinyt, johtuiko hyvä oloni jotenkin ympäristöstä, vai reagoinko tyttö-raskauteen vähemmän kuin poika-raskauteen? No, takaisin pizzaan… Meidän pizzaamme tuli täytteeksi broileria, ananasta, sinihomejuustoa, juustoraastetta ja pizzamaustetta. Vanhin poika toivoi yksinkertaisesti pizzan päälle vain tonnikalaa ja oliiveja. Pohjasta tuli ihana – mies totesi, että tämä on parempaa kuin pizzeriasta ostettu! Tosin pohjani eivät kyllä olleet täydellisen ympyrän mallisia…

 

Toinen reseptilöytöni löytyi Kiljusen herrasväki -blogista, täältä: http://kiljustenblogi.vuodatus.net/lue/2013/06/mutakakku . Eli ihana ja helppotekoinen mutakakku! Söimme vaniljakastikkeen kanssa. Nam! Voin suositella!

Kiitos molemmille bloggaajille ihanista resepteistä!

Mainokset

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s