Onnistunut kirpputorikierros

Olin eilen kahdella kirpputorilla vauvan ja 3-vuotiaan kanssa. Aamulla satoi vettä ja ajattelin ensin, että jätän Hietsun kokonaan väliin. Suuntasin siis ensin Vekarakirpparille. Tehtyäni siellä kierroksen aurinko alkoi kuitenkin paistaa ja päätin sittenkin käydä vielä Hietsussakin – onneksi, koska löysin sieltä kivoja vaatteita sekä vauvalle että 3-vuotiaalle todella edulliseen hintaan! Myös Vekarakirpparilta löytyi muutama vaate vauvalle. Hietsussa ostin vain kahdesta pöydästä, suurimman osan yhdestä ja samasta. Myyjien hinnoittelu sekä myytävien tuotteiden laatu vaihtelee tosi paljon, mutta kun sopiva myyjä pöytineen osuu kohdalle, voi tehdä löytöjä! Tällä kertaa löysin vaatteita siis jopa 3-vuotiaalle, mutta vanhimmat lapset jäivät kyllä jälleen kerran ilman.

Ostin näin valtavan pinon ja hintaa näille tuli yhteensä laskelmieni mukaan n.12 euroa. Mukana on mm. Espritin takki ja vaatteiden merkkeinä mm. Monsoon, Lindex (Bamse ja velour-pöksyjä), Marimekko, Mauri Kunnas, Walt Disney World kids, Esprit, IdaT ja Kinderit. Vaatteita löytyi yhteensä 16 kappaletta.

Tässä vielä muutamia yksityiskohtia lemppareistani…

Monsoonin paidassa on ihania yksityiskohtia maailmanpyörineen. Hinta 50 senttiä Hietsusta.

467

 

Mielestäni oikein tyylikäs paita 3-vuotiaalle. Hinta 50 senttiä, Hietsusta tämäkin! 468

 

Mauri Kunnaksen body eurolla Vekarakirpparilta. Tämä näyttää lähes uudelta!469

 

Suloinen Marimekon paita Hietsusta. Tästä maksoin itselleni poikkeuksellisen paljon eli 2 euroa, mutta paita on todella hyvässä kunnossa ja aihe on mielestäni tosi suloinen. Ja kyllähän Marimekon pienetkin paidat maksavat uusina melkoisesti. 470

 

Herkullisen värinen kauluspaita pikkuiselle, 50c, Hietsusta. 471

Sain yhden Kinderitin neuleliivin ilmaiseksi, koska siinä oli pientä tahraa. Laitoin kotona tahran päälle Fairya, heitin koneeseen ja liivi on taas tosi siisti! Astianpesuaine on ihmeellinen tahranpoistaja! Jopa tytön ruohosta vihreät shortsit puhdistuivat Fairyn avustuksella! Suosittelen siis kokeilemaan. Muut ostamani vaatteet olivat oikein siistejä college-kankaisten pientä nyppyisyyttä lukuunottamatta. (Kuvissa ovat suoraan kirppispussista nostettuina.)

Suosittelen molempia kirppareita! Hietsussa on käsittääkseni vielä vilkkaampaa kesäviikonloppuisin – mehän piipahdimme siellä perjantaina. Aurinkoisella säällä Hietsussa on muuten todella kuuma eli kannattaa varata juotavaa ja kunnon aurinkosuojat mukaan!

Lisätietoja Hietsusta löytyy täältä: http://www.hel.fi/hki/heltu/fi/Kirpputorit/Hietalahden+kirpputori ja Vekarakirppiksestä täältä: http://vekarakirppis.fi/.

Mainokset

3 thoughts on “Onnistunut kirpputorikierros

  1. You already know therefore considerably in terms of this matter, made me in my view consider it from so many varied angles. Its like men and women don’t seem to be involved except it is something to do with Lady gaga! Your individual stuffs excellent. All the time handle it up!

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s