Kaikki alkoi pienestä perhosen toukasta…

Eipä arvannut pieni perhosen toukka, mitä sai aikaan, kun ryömi ohitsemme tiellä. Poika kiinnostui toukasta niin kovin, että aloimme tutkia perhosen kehitystä munasta perhoseksi (kts. postaus aiheesta https://lastensilmin.com/2013/05/14/ihmettelimme-perhosen-ihmeellista-kehitysta/). Aloin etsiä lisämateriaalia aiheesta ja löysinkin kivan puisen palapelin, joka esittelee perhosen kehitysvaiheet. Samaan aikaan löysin myös Minä itse -verkkokauppaan, joka myy montessorivälineitä ja kehittäviä leluja. Ihastuin tuotteisiin oikopäätä, olenhan viime aikoina perehtynyt myös Montessori-menetelmiin (Kts. postaukset https://lastensilmin.com/2013/05/22/lapsen-salaisuus/ ja https://lastensilmin.com/2013/04/30/auta-minua-tekemaan-itse/). Kun ensimmäinen lapsemme syntyi, suunnittelimme mieheni kanssa, että ostaisimme hänelle vain puisia leluja. Vaikka muovisiakin leluja on vuosien saatossa eksynyt joukkoon, pidän silti edelleenkin kovasti puusta lelujen materiaalina! Kaupan tuotteissa yhdistyivät siis monet kiinnostuksen kohteeni! Olin luullut, ettei Montessori-välineitä juurikaan saa Suomesta, mutta olinpa väärässä!

Huomasin, että kauppa etsii tuote-esittelijöitä, joten otin yhteyttä, josko voisimme tehdä yhteistyötä blogini kautta. Tämä onnistuikin ja tänään ensimmäinen pakettini Minä itse -verkkokaupasta saapui. Lapset olivat kovin innoissaan! Samoin minä! Tuotteet vaikuttivat todella laadukkailta! Tällaista meidän paketistamme löytyi (valinta oli vaikea,koska olisin halunnut kaikki kaupan tuotteet 🙂 )!:

Tämänpäiväiseksi suosikiksi nousi ehdottomasti tangram! Olin jonkin aikaa miettinyt sellaisen hankkimista eräästä ”halpa-hallista”, mutta onneksi en ostanut, koska tämä Minä itse -verkkokaupasta hankkimani on todella laadukas ja se oli jo tänään niin kovassa käytössä, että halpismalli olisi varmaankin hajonnut jo tänään. Koko perhe, tietysti vauvaa lukuunottamatta, innostui pelistä! Yllätyin, että jopa mieheni innostui keksimään paloista kuvioita! Tämänpäiväinen haasteemme oli, kuinka saada tangram -palaset takaisin laatikkoon. 3-vuotias halusi tehdä tämän uudelleen ja uudelleen MONTA kertaa. Muutamia kuvioitakin kokeilimme tehdä.

Tässä ihmetellään, miten palat oikein saadaan takaisin laatikkoon?! Ihanaa aivojumppaa ja jotenkin rentouttavaa puuhaa!

024

025

Tyttö keksi ihan itse, että paloista voi tehdä näin hienon sydämen!

Minä tein ketun käyttäen apuna tätä blogitekstiä ja kuvia:  http://iivenihmetykset.blogspot.fi/2012/12/geometrinen-kettu.html.

Kerron enemmän käyttökokemuksia tuotteista, kunhan ehdimme testata niitä lisää! En vain malttanut odottaa ensimmäisen postauksen kanssa tämän kauempaa – olen niin innoissani tuotteista!

 

Pääset tutustumaan Minä itse -verkkokaupan tuotteisiin täältä: http://www.minaitse.fi/. Minä itse -verkkokauppa lupasi lukijoilleni -10% alennusta tuotteista koodilla M94LAT. Koodi on voimassa kesäkuun 2013 eli jos kiinnostuit tuotteista, kannattaa hyödyntää tämä tilaisuus!

 

Minä itse etsii edelleenkin myös lisää tuote-esittelijöitä! Tuote-esittelijänä on mahdollista saada lisätuloja sekä ostaa tuotteita muita edullisemmin.  Lisätietoja löydät täältä: http://www.minaitse.fi/mina-itse-kutsut-i-58.html . Jos päätät liittyä tuote-esittelijäksi, kerrothan, että löysit tiedon sivuiltani. Saan lahjakortin kauttani liittyneistä, tuote-esittelyjä tehneistä, uusista tuote-esittelijöistä. Kiitos ♥!

Suosittelen tutustumaan myös kauppiaiden omaan, Me itse -blogiin: http://meitse.blogspot.fi/ !

 

Mainokset

2 thoughts on “Kaikki alkoi pienestä perhosen toukasta…

    • Minulle kauppa oli uusi tuttavuus, jota en ehkä olisi löytänyt ollenkaan, jos en olisi alkanut etsiä perhosen kehitykseen liittyviä leluja. Ostin lelut esittelijöille annettavalla alennuksella. Kauppahan etsii uusia esittelijöitä eli jos kiinnostuit, kannattaa olla heihin yhteydessä :). Uskoisin, että näitä olisi helppo myydä esimerkiksi leikkipuistoissa. Oma aikani ei vain tahdo tällä hetkellä tuohon riittää, joten itse esittelen leluja lähinnä vain blogini kautta.

      Löysin muuten juurikin viime leikkipuistokäynnillä tytön atooppiselle iholle erinomaisesti sopivaa rasvaa ja myyjänä toimi pikkuisen vauvan äiti, joka sanoi näin ansaitsevansa pientä lisätuloa eli voisi kyllä toimia pienten lasten hoidon ohessa.

      Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s