Blogini ensimmäinen arvonta! Palkintona Minä itse -verkkokaupan upea puinen biologia-aiheinen palapeli!

Järjestän ensimmäistä kertaa blogissani arvonnan! Minä itse -verkkokauppa on luvannut lahjoittaa voittajalle vapaavalintaisen 9€-arvoisen biologia-aiheisen palapelin postikuluineen. Vaihtoehtoina on esimerkiksi etana-, hevonen-, kala-, kukka-, leppäkerttu-, lintu- tai perhonen -palapeli. Kurkkaa vaihtoehdot täältä: http://www.minaitse.fi/biologia-maantieto-c-45.html?page=1 (Huomaathan, että biologia-aiheisia pelejä on kolme sivua!) Postitus vain Suomeen!

Arvontaan voivat osallistua vain blogini lukijoiksi liittyneet. Voit liittyä myös sähköposti-lukijaksi (Follow blog via email oikeassa sivupalkissa) eli et välttämättä tarvitse omaa blogia tai muita tunnuksia osallistuaksesi! En julkaise sähköpostiosoitteita blogissani! Eli jos haluat osallistua arvontaan, etkä ole vielä lukijani, liity lukijaksi sinulle sopivalla tavalla ja laita sitten kommenttiboksiin viesti, että haluat osallistua arvontaan. Jos olet jo lukijani, riittää, että laitat viestin kommenttiboksiin! Lukijaksi voi liittyä myös Bloglovin palvelun kautta täältä: https://lastensilmin.com/?s=bloglovin.

Suoritan arvonnan 30. kesäkuuta eli siihen asti on aikaa osallistua ja liittyä lukijaksi!

Voittaja saa sähköpostitse koodin, jolla hän saa lunastaa valitsemansa palkinnon suoraan Minä itse -verkkokaupasta. Onnea arvontaan!

(Kuva Minä itse)

Mainokset

11 thoughts on “Blogini ensimmäinen arvonta! Palkintona Minä itse -verkkokaupan upea puinen biologia-aiheinen palapeli!

  1. Päivitysilmoitus: Tulivuorenpurkaus! | lastensilmin

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s