Yves Rocher äidiltä tyttärelle

Oletteko huomanneet, kuinka monissa asioissa tulee toimittua samoin kuin omat vanhemmat aikoinaan, niin omien lasten kasvatuksessa kuin monessa pienemmässäkin asiassa? Olen viime aikoina ihastunut Yves Rocherin tuotteisiin ja vähän aikaa sitten hoksasin, että niinhän äitinikin oli meidän ollessamme pieniä ja hänen ollessaan kotiäitinä. Muistan vieläkin, kuinka paketin tulo oli aina jännittävä tapahtuma ja ihanan tuoksuiset suihkushampoot tuntuivat luksukselta. Yves Rocherin yksi koukuttava tekijä on kotiäidinkin lompakolle sopiva hintataso.

Nuorena pidin erityisesti siitä, ettei Yves Rocherin tuotteita käsittääkseni testattu enää 90-luvullakaan eläimillä. Nykyäänhän kosmetiikan testaaminen eläimillä taitaa olla kokonaan kielletty vai onko vielä olemassa se porsaanreikä, ettei lopullisia kosmetiikkatuotteita saa testata eläimillä, mutta ainesosia kyllä saa tai toisinpäin? En nyt tiedä tätä asiaa varmaksi. Jokatapauksessa koen Yves Rocherin olleen edelläkävijä tässäkin asiassa!

Lempituoksuni nuorena oli vanilja. Pidän tuoksusta edelleenkin ja joku toinenkin, Yves Rocherin sivuille tuotearvostelun kirjoittanut, oli ostanut vanilja-tuoksun nuoruuttaan muistellakseen. Minunkin paketistani löytyi siis pullollinen Eau de toilette Luonnonmukainen vanilja -tuoksua. Tuoksu on ihana ja sopivan kevyt!

(Kuva Yves Rocher)

Yves Rocherin tuotteisiin pääset tutustumaan klikkaamalla tästä! Sivuilla on muuten käynnissä alennusmyynti eli kannattaa kurkata – saatat tehdä löytöjä! Aurinkotuotteille on, ainakin toivottavasti, kohta käyttöä ja nyt Yvesilla on myös tarjous, josa aurinkotuotteen tilaaja saa kaupan päälle 3 in 1 kosteuttavan emulsion, joka on tarkoitettu käytettäväksi auringonoton jälkeen. Itse tilasin lapsille 50+-suojakertoimista aurinkosuihketta. Lapset eivät ole oikein innostuneita rasvaamisesta, joten ajattelin tänä kesänä kokeilla suihkemaista suojaa. Erityisesti vanhin poika on pitkiäkin aikoja paahteessa treeneissä ja turnauksissa, joten suihke on tarpeen.

Postaus on tehty yhteistyössä Yves Rocherin kanssa.

Mainokset

One thought on “Yves Rocher äidiltä tyttärelle

  1. The Body Shop:n mainoskirjeestä löytyi tällainen tieto:

    ”Vaikka EU kielsi kosmetiikan eläintestauksen tämän vuoden maaliskuussa, valtaosa maailman maista sallii edelleen kosmetiikan eläinkokeet.”

    Olen kuvitellut tämän asian olevan paremmalla tolalla! Järkytyin tiedosta!

    Tykkää

Kiitos kommenteista! (Kotisivu-kohtaa ei tarvitse täyttää voidaksesi jättää kommentin!)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s